Stasjonære PC-tilbud august

DinSide Datas populære PC-tilbud er her igjen - nå med de klassiske pakkeløsningene til 10.000 kroner. Hvilke skal vi teste?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette har du ventet på!

Tradisjonen tro presenterer vi nok en gang beste PC-tilbud for stasjonære datamaskiner her på DinSide Data - denne gangen med en prislapp på 10.000 kroner.

Bli med på debatten nederst i saken

Nettbutikkene har virkelig lagt seg i selen denne gangen, og det er ingen tvil om at PC-prisene fortsetter å falle. Firekjernesprosessorer, 1 TB lagringsplass, Direct3D 10 grafikkort, 4 GB minne, 22 tommers bredskjermer... aldri har du fått mer data for pengene!

Som alltid har vi hentet inn gode tilbud fra vårt vante knippe nettbutikker, og gitt plusser og minuser ut fra spesifikasjonene.

DU bestemmer

Samtidig gir vi DEG anledning til å stemme frem din favoritt-PC. De modellene som får flest stemmer vil bli hentet inn og testet fysisk i vår testlab. Først når datamaskinene er stemt fram, plukket ut, mottatt hos oss og testet grundig vil vi kåre det beste PC-tilbudet for august/september.

image: Stasjonære PC-tilbud august


Men det betyr jo at du må lese om PCene før du stemmer! Lenkene til de forskjellige tilbudene finner du lengre nede på siden.

For hurtige valg for deg med dårlig tid har vi også laget en tabell som tydelig viser forskjellene ved hovedspesifikasjonene, men vi råder dere likevel til å se an hver maskin.

image: Stasjonære PC-tilbud august


image: Stasjonære PC-tilbud august


I tillegg til å telle stemmer kan det blir aktuelt å hente inn en eller to PCer redaksjonen mener er blant de aller beste, uavhengig av plassering i henhold til antall mottatte stemmer.

Nok engang: Åtte PCer til 10.000 kroner

Datakjeden, Komplett, Mamoz, MPX, Multicom, Netshop, PCutstyr.no og PSdata har altså bladd i prislistene, regnet på hver krone og kommet opp med noen knakende gode tilbud.

Samtlige maskiner hadde for et halvt års tid siden blitt beskrevet som råskinn, alle som en med Intel-prosessorer - og kommer med Vista Home Premium og 3 års garanti.

Stem her!

Hvilke PCer bør vi teste? (Avsluttet)
Komplett.no(22%) 861
Datakjeden(20%) 788
Multicom(13%) 508
PS Data(11%) 438
Netshop(10%) 405
Mamoz Data(9%) 369
MPX(9%) 332
PCutstyr.no(5%) 201
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Klikk lenkene under for å se PCene i denne månedens sammenligning, og stem på de du vil vi skal teste i vår lab. Litt større bilder denne gangen vil hjelpe deg med å se om du for eksempel liker kabinettet. Husk også å se an prisen på maskin uten skjerm dersom du er fornøyd med den du har fra før.

Du kan altså stemme på flere PCer om du ønsker, men husk at det å stemme på alle vil ha samme virkning som å ikke stemme i det hele tatt.


Datakjeden august
Komplett.no august
Mamoz Data august
MPX august
Multicom august
Netshop august
PCutstyr.no august
PS Data august

Hva med bærbare eller billigere PCer?

Siste PC-oversikt for bærbare PCer er fra juni. Denne ble etterfulgt av en fysisk test som du finner her.

Trenger du en billigere PC så vi på slike til 6.000 kroner i april. Her kan du se tilbudene og lese om hvilken som var best.

[Ugjyldig objekt (debatt)]