Den nye knapperaden nederst minner veldig om oppgavelinjen på skrivebordet. Den kan også plasseres øverst hvis du foretrekker det.
Den nye knapperaden nederst minner veldig om oppgavelinjen på skrivebordet. Den kan også plasseres øverst hvis du foretrekker det. Vis mer

Stardock lanserer Launch8

Gjør nye forbedringer i Windows 8 og 8.1

Publisert
Sist oppdatert

Stardock har lang erfaring med tweaking av Windows-grensesnittet, for å gi det et nytt utseende eller forenkle prosesser. Selskapet var for eksempel veldig tidlig ute med å lage en klassisk startknapp og startmeny til Windows 8.

Forbedrer startskjermen

Nå kommer imidlertid en løsning for dem som synes den gamle startmenyen har gjort sitt.

Det siste prosjektet fra Stardock har fått navnet Launch8, og er en egen linje med apper og programmer som ligger fast i toppen eller bunnen av startskjermen i Windows 8 og 8.1.

Med fast menes at den er synlig uansett hvordan du sveiper til venstre og høyre på startskjermen, slik at du alltid har rask tilgang til dem.

Derfor egner den seg til å inneholde apper og programmer du bruker ofte, omtrent slik du kan bruke den oppgavelinjen til på det klassiske skrivebordet.

Du kan til og med høyreklikke ikonene (eller holde fingeren på dem hvis du bruker berøringsskjerm), og få opp en såkalt "jump-list" med tilleggsvalg, akkurat som du kan med oppgavelinjen i Windows 7 og Windows 8.

Hvis du har åpne vinduer i en app eller program, vises dette med en blå strek over ikonene.

Her ser du en demonstrasjon av Launch8:

30 kroner

Launch8 koster 4,99 amerikanske dollar, eller rundt 30 kroner. En 30-dagers demoversjon finnes også. Du finner mer informasjon på denne siden.

Les også: Du kan kjøre Windows 8-apper i vinduer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer