Spotify lanserer 12 nye apper, deriblant digitaliserte album-innlegg.
Spotify lanserer 12 nye apper, deriblant digitaliserte album-innlegg.Vis mer

Spotify med 12 nye apper

Apper i Spotify setter musikken i system, og nå får du også CD-innlegg.

Spotify melder i dag om at de har lagt til 12 nye apper eller utvidelser i musikkspilleren sin, hvilket gir deg mange nye innfallsvinkler til det gigantiske musikkbiblioteket som i skrivende stund omfatte mer enn 13 millioner spor.

LES OGSÅ:

Les også: Spotify får støtte for apper

Blant appene som nå er blitt tilgjengelig finner vi for eksempel Classify, som er en slags portal for klassisk musikk. Her kan du blant annet bla deg fram til musikken du liker basert på komponist, tidsepoker, tempo, instrumenter og sjanger.

Filtr lar deg lage spillelister basert på musikksmaken til Facebook-vennene dine, og du vil også få anbefalinger basert på hva du selv liker.

The Legacy Of gir deg bakgrunnshistorier, høyoppløste bilder, spillelister, biografier og mer om noen av rockhistoriens viktigste profiler.

TweetVine lager topplister av musikken som deles mest på Twitter, mens Hot or Not er en slags quiz der du får lytte til to og to sanger, og skal gjette på hvilken av dem som er mest populær på Spotify i øyeblikket. Svarer du rett, får du poeng, og får utmerkelser etter hvert som du har samlet poeng og eventuelt havner på topplisten.

For CD-tilhengere

Men en av de mest spennende app-ene er etter vår mening The Complete Collection. Dette er digitaliserte album-innlegg som følger med når du kjøper CD-en, der du finner alt fra bilder til tekster og annen tilleggsinfo.

Artikkelen fortsetter under annonsen

The Complete Collection lar deg bla i album-innlegget som følger med når du kjøper CD-en.
The Complete Collection lar deg bla i album-innlegget som følger med når du kjøper CD-en. Vis mer

Ved lansering er det kun 150 album-innlegg som er tilgjengelig, men Spotify lover at mange flere er på vei.

De nye appene er allerede tilgjengelig i Spotify-spilleren.

Mer info hos Spotify.com.