Nå slipper du å la alle Facebook-vennene dine se hver eneste sang du hører på.
Nå slipper du å la alle Facebook-vennene dine se hver eneste sang du hører på.Vis mer

Spotify innfører "privat lytting"

Så slipper du å vise frem alt på Facebook.

Forleden dag lanserte Facebook en haug av nye funksjoner, og blant nyhetene var også det tette samarbeidet med den svenske musikktjenesten Spotify.

Dermed ble det også slik at hver eneste sang du hører på i Spotify dukker opp i dine venners "live feed". Og kanskje vil du ikke nødvendigvis at alle Facebook-vennene dine skal se at du hører på "kjærlighetssorg"-spillelista di i kveld.

SAMLESIDE:

Spotify

Mange har blitt irriterte på denne funksjonen; faktisk så irriterte at vi så oss nødt til å lage en guide til hvordan du fjernet Spotify på Facebook enten du var den som var lei av å se hva andre hørte på, eller ikke ville at andre skulle få se.

Når alle poster hver eneste sang de hører på, blir det fort mye av det i Facebook-feeden.
Når alle poster hver eneste sang de hører på, blir det fort mye av det i Facebook-feeden. Vis mer


Nå trenger du imidlertid ikke å gå så drastisk til verks som å koble Spotify og Facebook fra hverandre. I den siste versjonen av Spotify-klienten finner du nemlig nå menyvalget "private listening", og så lenge dette er aktivert, postes ikke hver eneste sang du hører på til Facebook-profilen din.

Slik gir du Spotify superkrefter

Spotify-klienten er nå laget slik at den laster ned oppdateringer selv, så har du ikke funksjonen ennå, kan du prøve å avslutte og starte Spotify på nytt igjen. Hjelper ikke det, finner du siste versjon av Spotify-klienten her: http://www.spotify.com/no/download/.

Artikkelen fortsetter under annonsen