Har du en ny Samsung-TV? Da er sjansene store for at du snart kan få Spotify rett i TV-en. Foto: Samsung
Har du en ny Samsung-TV? Da er sjansene store for at du snart kan få Spotify rett i TV-en. Foto: SamsungVis mer

Spotify blir integrert i Samsung-TV-er

Samsung med nytt samarbeid.

Samsung har i dag sendt ut en pressemelding, der de skriver at de har tegnet en samarbeidsavtale med svenske Spotify. Avtalen innebærer at alle med en Samsung-TV fra 2012-kolleksjonen (E-serien) snart får en egen Spotify-app i Smart Hub-menyen.

Les også: HBO til Norge, og de samarbeider også med Samsung

18 millioner sanger - rett i TV-en

Spotify er en streamingtjeneste for musikk, som har tatt markedet med storm. Tjenesten lar deg lytte fritt til mer enn 18 millioner sanger for en fast kostnad i måneden. For øyeblikket koster det 49 kroner dersom du bare trenger tilgang via PC-en, og 99 kroner dersom du ønsker å lytte offline og via mobilen.

– Spotify utfyller vårt eksisterende tilbud av apper, da det er den første store, rendyrkede musikkappen i Smart Hub. Nå behøver man ikke lengre koble nettbrettet eller PC-en til sitt lydsystem. Alt finnes rett på TV-en, sier nordisk produktsjef for TV i Samsung, Jenny Fisher-Toivo, ifølge pressemeldingen.

Les også: Spotify er alt for billig!

Utvides

For å kunne bruke Spotify på Samsung-TV-er trenger du et Premium-abonnement, altså abonnementet som koster 99 kroner i måneden. Da får du tilgang til spillelistene dine, men det er uklart om du kan opprette nye og legge til spor via TV-en. Dette vil vi komme tilbake til når vi får testet løsningen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innen årsskiftet skal appen også bli tilgjengelig i Samsungs Blu-ray-spillere og hjemmekinosystem i E-serien, skriver selskapet i en pressemeldingen.

Flere Spotify-nyheter