Spør Microsoft om Windows XP

Nå kan du få svar på alt du lurer på om Windows XP. I dag har vi besøk av Paul Udjus, Produktsjef i Microsoft.

I dag er altså dagen da alle dine XP-spørsmål vil bli besvart. Etterhvert som spørsmålene blir besvart vil de dukke opp i rammen på høyre side. Du kan når som helst komme tilbake til denne artikkelen eller bruke pilene nederst på siden for å komme til neste spørsmål/svar.

Spør Microsoft om Windows XP

Nytt ekspertpanel

Vi gir oss ikke med dette. Snart vil vi presentere et nytt tema, med nye eksperter. Er det særlig temaer du har spørsmål om, eller firmaer du kunne tenke deg å "grille"? Kom gjerne med forslag om hvem du synes vi bør invitere til neste utspørring.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Flere nettmøter:

Vår serie Spør Eksepertene har allerede vært gjennom noen runder. Først tok vi for oss de store bredbåndsleverandørene.

  • Telenors ADSL-tilbud var tema for åpningen av Spør Ekspertene. Dersom du fortsatt sitter med spørsmål og ADSL fra Telenor, er sjansen stor for at du finner svar på disse her


  • NextGenTel svarte på lesernes spørsmål i andre runde av Spør Ekspertene
  • .

  • UPC ga svar på tiltale i tredje runde. Her finner du mange oppsiktsvekkende svar. Diskusjonen gikk aktivt både under og etter utspørringen. Lesernes diskusjon er nå lukket, men du finner fortsatt mange interessante innlegg nederst på siden.
  • Bredbåndsfabrikken var sistemann ut og avsluttet denne runden av bredbåndsleverandører. Spørsmål og svar finner du her
  • .

Artikkelen fortsetter under annonsen

Er du ivrig etter å diskutere Microsoft og Windows XP, er du hjertlig velkommen til å delta i diskusjonen under.