Spør Ekspertene

I vår serie Spør Ekspertene stiller leserne spørsmål til inviterte gjester. Her har vi samlet alle rundene vi har hatt så langt.

Vi startet med å spørre ut de største leverandørene av bredbånd og høyhastighets Internett-tilknytning. NB! Utspørringene er avsluttet, og det er ikke lenger mulig å sende inn spørmål.

Flere nettmøter:

Vår serie Spør Eksepertene har allerede vært gjennom noen runder. Først tok vi for oss de store bredbåndsleverandørene.

Spør Ekspertene
Spør Ekspertene

  • Telenors ADSL-tilbud var tema for åpningen av Spør Ekspertene. Dersom du fortsatt sitter med spørsmål og ADSL fra Telenor, er sjansen stor for at du finner svar på disse her


  • NextGenTel, de aggresive utfordrerne fra Bergen, svarte på lesernes spørsmål i andre runde av Spør Ekspertene
  • .

    Spør Ekspertene

  • UPC ga svar på tiltale i tredje runde. Her finner du mange oppsiktsvekkende svar. Diskusjonen gikk aktivt både under og etter utspørringen. Lesernes diskusjon er nå lukket, men du finner fortsatt mange interessante innlegg nederst på siden.
  • Spør Ekspertene

  • Bredbåndsfabrikken var sistemann ut og avsluttet denne runden av bredbåndsleverandører. Spørsmål og svar finner du her
  • .

Spør Ekspertene

Etter å ha spurt ut bredbåndsleverandørene, inviterte vi Microsoft til å svare på lesernes spørsmål om Windows XP. Det nye operativsystemet lanseres 1. september, og dersom du vil vite mer om det finner du lesernes spørsmål og Microsofts svar her. Vi har skrevet mange artikler om XP, du finner alle sammen i denne samlingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nytt ekspertpanel

Vi gir oss ikke med dette. Snart vil vi presentere et nytt tema, med nye eksperter. Er det særlig temaer du har spørsmål om, eller firmaer du kunne tenke deg å "grille"? Kom gjerne med forslag om hvem du synes vi bør invitere til neste utspørring.