Spør Bredbåndsfabrikken

Bredbåndsfabrikkens salgssjef på abonnement, Bjørn Ivar Høiendal, svarte på lesernes spørsmål om bredbånd.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I fjerde runde av vår serie med nettmøter, Spør ekspertene, gikk spørsmålene til Bredbåndsfabrikken om selskapets tilbud om Internett via bredbånd.

Svarene finner du ved å klikke på spørsmålene i menyen til høyre.

Nytt ekspertpanel

Vi gir oss ikke med dette. Snart vil vi presentere et nytt tema, med nye eksperter. Er det særlig temaer du har spørsmål om, eller firmaer du kunne tenke deg å "grille"? Kom gjerne med forslag om hvem du synes vi bør invitere til neste utspørring.

Mens du venter

Dersom du har spørsmål om Telenors ADSL-tilbud, er sjansen stor for at du finner svar på disse blant de mange spørsmålene som ble besvart i første nettmøte med ekspertene.

I andre runde av "spør ekspertene" svarte NextGenTel på lesernes spørsmål.

UPC ga svar på tiltale i forrige runde. Her finner du mange oppsiktsvekkende svar. Diskusjonen gikk aktivt både under og etter utspørringen. Lesernes diskusjon er nå lukket, men du finner fortsatt mange interessante innlegg nederst på siden.

Er du utålmodig etter å diskutere ekte/uekte bredbånd er du hjertlig velkommen til å delta i diskusjonen under allerede nå.

Vi har også en egen skole om 5812>Bredbånd og Internett-teknologi, der vi har samlet alle artiklene vi har skrevet om temaet.