Spionbilder: Unreal 2

FREMTIDEN: Unreal-spillene er nesten legendariske innenfor førstepersons-sjangeren, og mange lurer på hvordan neste generasjons-Unreal vil bli. Vi har lekt litt med en svært tidlig versjon av spillet, som tross alt ikke kommer i butikkene før om ca. et halvt år.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det var med stor spenning at vi installerte denne svært tidlige og temmelig uoffisielle alphaversjonen av Unreal 2. Programmet inneholder en rekke brett, men det er ikke noen sammenheng mellom dem - de er kun ment til å demonstrere teknologien bak spillet, ikke selve spillbarheten.

Følgelig er brettene knapt befolket, de eneste personlighetene vi møtte var Aida, din venninne i spillet, én Skaarj-kriger og noen små monstre. Alle disse beveget seg knapt, og Skaarj-krigeren gikk ikke en gang til angrep.

Spionbilder: Unreal 2
Spionbilder: Unreal 2
Spionbilder: Unreal 2

"Demoen" er veldig lite stabil, og vi opplevde flere problemer med grafikk og grensesnitt (eller nærmere sagt mangelen på sådan). Dette var imidlertid ventet, vi fikk i alle fall sett det vi var ute etter: grafikken.

  • Her er bildene
  • For å gjøre en lang historie kort, Unreal 2 kommer garantert til å bli det peneste spillet noensinne da det kommer til butikkene. Den nye motoren genererer vanvittig flotte landskap som strekker seg langt i alle retninger. Verdenene vi så er svært detaljerte, og modellene til de få personene vi møtte er også meget realistiske.

    Vi fikk også lekt med en del våpen, blant annet en flammekaster (utrolig gøy!), maskingevær, sniper-rifle og en rakettutskyter. Ikke det mest originale utvalget, men moro er det uansett! Det kommer naturligvis flere våpen i den ferdige versjonen.

    For mer info bør du sjekke den offisielle siden til spillet.

    Det er viktig å påpeke at denne versjonen er på ingen måte offisiell eller gjort offentlig, og kan ikke lastes ned noe sted.