Spillere dominerer Teknofil-messen

Sammensmeltingen av TV, data, spill og underholdning er i gang, men det er mest fart på spillsiden. På Lillestrøm har de satt av et område på årets Publikumsmesse, som de kaller Teknofil, og her er det tydelig hva det satses på.

Er du ute etter å se et bredt utvalg av hjemmeelektronikk, datautstyr og det siste innen all verdens dingser - da er det nok bedre å ta runden i de store elektrobutikkene.

På Lillestrøm er det klar overvekt av matvarer, husflid, møbler og ikke-teknisk kjekt-å-ha, men det er noen områder hvor den harde kjerne av teknikk-interesserte kan boltre seg.

Både Sony Ericsson og Xbox har okkupert store områder, der du kan sjekke ut de siste spillene på store flatskjermer og med forskjellig tilbehør.

Det vil også være mulig å delta i spill-konkurranser, og flere celebriteter er representert. Vi hilste på John "Fatal1ty" Wendel, verdensberømt profesjonell gamer, som fortalte om det nye Fatal1ty hovedkortet som nå endelig er underveis. Abit, som produserer dette hovedkortet basert på den råeste Intel-teknologien, har egen stand på messen. Fatal1ty AA8XE befinner seg der, og byr på interessante løsninger, ikke bare for gamere.

Bilder av hovedkortet, samt en rekke andre installasjoner på Teknofil-messen, finner du i vår bildespesial