Spillene vi gleder oss til i 2007

Tre nye spillkonsoller på markedet og kraftigere PCer enn noen gang. Spillåret 2007 har mange høydepunkter, og her er de vi gleder oss mest til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spillene vi gleder oss til i 2007

  1. 10 spill vi gleder oss til i 2007


Spillmarkedet går så det suser om dagen, med mange nye annonseringer og lanseringer. Nintendo Wii har nettopp kommet i norske butikkhyller og blir revet vekk fortere enn man rekker å si "Zelda", de håndholdte konsollene er mer populære enn noen sinne og snart kommer Playstation 3 til Europa, som mange her er svært forventingsfulle til. I tillegg har Xbox 360 vært tilgjengelig i ett års tid, og spillene som kommer til denne konsollen i disse dager, utnytter potensialet langt bedre enn lanseringsspillene som kom for et år tilbake.

Spore er en av våre forhåndsfavoritter
Spore er en av våre forhåndsfavoritter
Vis mer


Måten vi spiller på blir også stadig mer omfattende - nå er det ikke kun håndkontrolleren som gjelder lenger. Den nye Wii-konsollen har en styremekanisme som registrerer vinkel og aksellerasjon, som gjør at du kan spille golf hjemme i stua ved å svinge kontrolleren som om den var en golfkølle. På Guitar Hero spiller du på en medfølgende gitar, Singstar gir deg poeng ut fra hvor godt du synger i mikrofonen og på Nintendogs må du plystre på bikkja di for at den skal komme bort til deg.

På PC-fronten skjer det også ting - de nye prosessorene blir stadig raskere, skjermkort likeså, og vi fryder oss over demonstrasjoner av spill som kjører på quad-prosessorer, og som rett og slett ser helt vanvittig bra ut.

Vi har gått igjennom slippdatolista for det neste året og plukket ut ti av våre forhåndsfavoritter for 2007.

10 spill vi gleder oss til i 2007

Har du andre favoritter? Sett gjerne opp din egen topp 10-liste ved å bruke debatten under.

[Ugjyldig objekt (debatt)]