Spille DivX-filmer på PCen

Hei!

Jeg har et lite problem jeg håper dere kan hjelpe meg med.

Når jeg spiller DivX-filmer ved hjelp av Windows Media Player, hender det ganske ofte at filmene "henger", dvs at bilde står i ro mens lyden fortsetter. Jeg har slått av alt av feil-korrigerings verktøy som finnes i WMP, noe som gav et noe bedre resultat. Men fremdeles forekommer det små "heng".

Finnes det noe å gjøre med dette? Finnes det eventuelt en annen spiller for denne typen filmer?Tror ikke det skal være mangel på noen som helst ressurser eller noe sånt...

Maskinen er bygd med følgende spesifikasjoner: Epox KBS-6 hoved kort med to prosessorer på 600 MHz, 256 MB RAM, Card expert Geforce 2 MX Golden sample skjerm kort (32 MB), CD-rom på 32x + en cd/rw brenner 4/4/32. 45 GB HD, Opererer med Win98 (for spill), Win2K Pro, Samt WinXP.

Håper dere kan hjelpe meg med dette problemet.

Det er bare nevnte problem som skaper litt hodebry for meg, eller fungerer maskinen topp og "freser" fra det meste.

Med vennlig hilsen
Gisle

Datadoktoren svarer:

Hei Gisle,

Mange hevder at avspilling av filmer som benytter DivX ;-) bør skje gjennom andre medieavspillere enn den du bruker.

I det siste har det kommet en rekke spesiallagde avspillere til formålet, og en av de mest populære er BSPlayer. Denne skal visstnok ha et minimalt minneforbruk, og har i tillegg støtte for undertekster på filmene Du kan også spille av andre medieformater.

Du kan laste ned BSPlayer her: http://bsplayer.cjb.net/

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar