Spill gratis - rett i nettleseren

Spill gratis - rett i nettleseren

I kveld blir du ungenes helt.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om du, rent teoretisk, kunne ha brukt feriepengene på å kjøpe en Playstation 3 eller en godt spekket PC til å spille på til ungene, har du kanskje andre planer med hvordan pengene skal disponeres.

Frykt ikke - via InstantAction kan de spille ganske forseggjorte spill rett i nettleseren. Og det er helt gratis, både for Windows og OSX – uten krav til en splitter ny PC med et skjermkort som krever egen strømforskyning (maskinkrav).

Nettjenesten har foreløpig 6 spill tilgjengelige, og felles for dem alle er at du spiller dem mot andre på nettet. Alt skjer i nettleseren, men før du begynner må du laste ned et lite tillegsprogram for å kjøre spillene; en kjapp nedlasting på noen hundre kilobyte.

Her er spillene

Fallen Empire: Legions
Styr en robot og løp og fly rundt mens du plaffer løs på motstanderne.

Spill gratis - rett i nettleseren


Marble balls online
Her styrer du en klinkekule og skal prøve å fange så mange diamanter som mulig før motstanderne dine gjør det, og du kan selvsagt prøve så godt du kan å dytte de andre over kanten. Spillet har massevis av brett og ble vår lille favoritt da vi testet.

Zap!
Styr et lite trekantet romskip og skyt motstanderne. Spillet har også flere variasjoner, blant annet capture the flag (der du skal prøve å stjele et "flagg") og zone control der du må holde motstanderne unna sonen din.

Galcon
Et strategispill i verdensrommet. Kan minne litt om risk, der du må angripe de andre spillernes planeter for å overta dem og dermed også overtal deres romskip.

Spill gratis - rett i nettleseren


Rokkitball
Også en liten favoritt. Et slags fotballspill, men der hardskytende høyrefoter er byttet ut med rakettvåpen.

Ace of Aces
Et retrobasert flyspill der du skal prøve å skyte ned motstanderne.

Think tanks
Styr en tanks og skyt motstanderne, eller spill scrum-varianten der kampen ligner på en fotballkamp.

Her ser du en filmsnutt med noen av spillene:

Ved å registrere deg får du også tilgang til rankinglister og muligheten for å chatte før og mens du spiller, men det er mulig å prøve tjenesten uten å legge igjen noe informasjon om deg selv. Naturligvis kan du også legge til venner slik at du kan spille mot folk du kjenner, men det er til en hver tid flere hundre som spiller, så det går alltids an å ta en kamp mot fullstendig ukjente.

Så - pek nettleseren din til http://www.instantaction.com/ og rop på ungene når du er ferdig å spille.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer