SpiderPlayer er blitt gratis

Et lite gullkorn av et program for musikkavspilling og opptak.

Joda, vi vet at det finnes haugevis av programmer som sørger for at du kan spille av musikksamlingen din, og vi vet at populariteten til mange av disse har sunket i takt med nettskyløsninger som Spotify, Wimp og Grooveshark.

MEN: For de av oss som sitter med et musikkbibliotek på harddisken, eller som ønsker å rippe musikk-CD-en til komprimissløst Flac-format, er det gledelig å lese nyheter om at det skjer ting også på dette feltet.

Kan det meste

SpiderPlayer er først og fremst en avspiller for nær sagt alt av tenkelige og utenkelige musikk- og lydformater. Den viser i tillegg sangtekster automatisk, kan spille av nettradio og kobler lyttevanene dine til din Last.fm-konto.

Du kan også rippe musikk-CD-ene dine til en rekke forskjellige formater, inkludert MP3, Flac, Ogg Vorbis, WAV og WMA, konvertere mellom formater, og - interessant for mange - du kan ta opp lyden som streames fra nettradiostasjoner.

Programmet har egen opptaksknapp, og legger på fornuftige filnavn på opptakene.
Programmet har egen opptaksknapp, og legger på fornuftige filnavn på opptakene. Vis mer


Grensesnittet er meget oversiktlig og greit, og kan minne mye om klassikeren Winamp.

Bruk denne koden

Tidligere kom programmet i en betal-versjon og en gratisversjon, men nå kan hvem som helst få betalversjonen gratis. Da skal man bare laste ned programmet, installere det, og benytte følgende kode for å få tilgang til alle funksjonene som kun er i Pro-utgaven: 27U3Z909I95-KK147A893S4K6Y1M0F-780363812.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ulempen? Gjettet vi det ikke: Det kommer ikke flere versjoner av programmet, utviklingen er nemlig lagt ned. Akkurat det blir det nok flere som kommer til å beslutte i tiden som kommer.

Du finner mer informasjon og kan laste ned SpiderPlayer fra spider-player.com.