Oops! Nå må kortene sperres. Kan du nummerne du må ringe? Foto: Colourbox.com
Oops! Nå må kortene sperres. Kan du nummerne du må ringe? Foto: Colourbox.comVis mer

Sperr kortene dine raskere

Kjekk nettside for deg som mister lommeboka.

Det er heldigvis sjelden det skjer, men de som har opplevd å miste eller bli frastjålet lommeboka, kan sikkert skrive under på hvor stressende det er fra man oppdager det til man har fått sperret alle kortene sine.

For det første må du huske hvilke kort du faktisk hadde i lommeboka slik at du får sperret alle. Deretter må du finne frem numrene til de aktuelle bankene og ta ringerunden. Er du i tillegg i utlandet, er det ikke sikkert de går like kjapt å grave frem alle numrene.

Les også: Må du sperre kortet ditt?

Wallet Garden er en kjekk liten nettside der du enkelt og greit kan registrere alle kortene du har i lommeboka di; i hvert fall de som må sperres dersom du er så uheldig å miste dem. Tjenesten vil ikke ha hverken kortnummer eller annen sensitiv informasjon - alt du trenger å gjøre er å legge inn navn på kortet, samt telefonnummeret du må ringe dersom du vil sperre kortet.

Sperr kortene dine raskere


Dersom du så er så uheldig å miste lommeboka, kan du bare peke nettleseren til Wallet Garden, logge inn og begynne ringerunden, så er kortet sperret før tyven en gang rekker å runde gatehjørnet.