Spennende Xbox 360-spill?


Hei, jeg skal kjøpe xbox 360 nå snart, men har et problem..jeg klarer ikke og velge et spill som passer..har en ps2, 9 spill som skal selges, og er dødslei alle fotballspill og bilspill (Need For Speed går bra:)).
hvilke spill anbefaler du og kjøpe i noen av de anre kategoriene?

Hilsen Thomas.

Spileksperten svarer

Er det én ting Xbox 360 har mye av, er det bilspill (og sportsspill også forsåvidt!). Er du ute etter en helt annen opplevelse, vil jeg anbefale Condemned: Criminal Origins, utrolig spennende, skummelt og intenst. Anmeldelsen finner du her.

Perfect Dark Zero har jo fått ganske blandede kritikker, men jeg synes personlig det er temmelig gøyalt, spesielt over Xbox Live. Dead or Alive 4 er også et godt alternativ hvis du liker slåssespill og har tålmodighet for høy vanskelighetsgrad.

Ellers har jeg tilbrakt en del timer i det siste med Ghost Recon: Advanced Warfighter, og det ser ekstremt lovende ut. Spillet kommer 24. mars, og følg med på en sniktitt i løpet av den nærmeste tiden.

The Elder Scrolls: Oblivion (les sniktitt) og Gears of War (les sniktitt) er selvfølgelig også noe vi gleder oss skikkelig til.