Spennende nyheter fra Canon

Canon oppgraderer sin BJC-blekkskriverserie med tre nye modeller, og lover bedre farger, skarpere tekst og enda raskere utskrifter enn hos forgjengerne.

S400 er beregnet for hjem og lett kontorbruk
S400 er beregnet for hjem og lett kontorbruk Vis mer
S450 er beregnet for avansert hjem- og kontorbruk
S450 er beregnet for avansert hjem- og kontorbruk Vis mer
S4500 er en A3-skriver, myntet på produksjon av reklamemateriell o.l.
S4500 er en A3-skriver, myntet på produksjon av reklamemateriell o.l. Vis mer

Canon høstet gode kritikker for modellene BJC-3000, BJC-6200 og BJC-6500. Da vi testet BJC-6200 var vi spesielt imponert over tekstkvaliteten og hastigheten på utskriftene. Du kan for øvrig lese hele testen ved å klikke her.

Vi var ikke fullt så imponert over fargegjengivelsen. Denne har Canon satset mye på å forbedre i alle de nye modellene i serien, som har fått navnene Bubble Jet S400, S450 og S4500.

Mange forbedringer

Samtlige modeller har fått tidsriktige ansiktsløftninger med hensyn til design.

Modellene tar alle i bruk en helt ny blekktype, som skal gi bedre farger og i tillegg sørge for at teksten blir skarpere. Dessuten skal levetiden på blekkutskriftene være bedre enn på nåværende modeller. I følge Canon kommer de nye skriverne også bedre ut hastighetsmessig i forhold til forgjengerne, og raskere enn for sammenlignbare modeller fra konkurrentene HP, Epson og Lexmark.

Canon benytter fortsatt separate blekkpatroner, noe som kan vise seg å gi meget lave driftskostnader. Oppløsningen vil fortsatt være 1440x720 dpi, og det benyttes fremdeles separate patroner for å oppnå fotoutskrifter i aller høyeste kvalitet.

Alle skriverne leveres med drivere for alle Windows-versjonene samt MacOS. De har både parallell og USB-grensesnitt.

Snart tilgjengelig

Alle modellene ventes å være leveringsklare i februar/mars. Vi kommer tilbake med ytterligere informasjon og tester av produktene når de foreligger i butikkene.

Artikkelen fortsetter under annonsen