Sony lanserer ny Walkman-serie

Lynrask opplading og kraftig bass er stikkord.

Den nye B-serien fra Sony er små MP3-spillere som er beregnet for folk som trener eller er i bevegelse. De har blant annet en hendig klype på baksiden som gjør det enkelt å feste dem til lommer, bukselinninger og belter.

Gjør om musikkassettene til MP3-filer

Lades på 3 minutter

Sony fremhever at de 10 cm lange og 28 gram tunge spillerne skal kunne lades til 90 minutters avspilling på bare 3 minutter. Lar du den stå til den er fulladet skal batteriet vare i inntil 18 timer, skriver Sony i en pressemelding. Den kraftige bassen som man får ved å trykke på Bass Boost-knappen, fremheves også som en spesielt positiv egenskap.

Sony sier imidlertid ikke noe om hvor lang tid det tar for å lade batteriet helt opp, men det vil formodentlig ta vesentlig lenger tid.

For øvrig viderefører Sony prinsippet med enkel overføring av musikken via dra & slipp i filbehandleren. Musikken kan også overføres via programmer som Windows Media Player og Media Monkey.

Spillerne kommer i flere forskjellige farger, og dukker opp i butikkene i juli. De billigste har 2 GB minne og ingen radio. Disse vil koste veiledende 350 kroner. De dyreste har 4 GB mine og FM-radio, og vil koste veiledende 500 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Spotify vil bli den eneste spilleren du trenger