Sony gir opp Sonic Stage

Enklere overføring til nye serie nye MP3-spillere.

Publisert
Sist oppdatert

Det ser ut til at produsentene av MP3-spillere etter hvert innser at begrensninger, lukkede formater og kryptering ikke akkurat er noe salgstricks. Sony blir ofte omtalt som en av verstingene, blant annet har det ikke vært mulig å overføre musikk til spillerne deres uten å måtte installere den utskjelte programvaren Sonic Stage først. Vi har tidligere omtalt problemene rundt programvaren, sist i denne artikkelen.

Ny serie uten Sonic Stage

Nå kan det virke som om Sony etterhvert har begynt å lytte til alle de frustrerte brukerne av Sonic Stage. Den nye B-serien gjør det nemlig langt enklere å overføre musikken. For det første har den innebygd USB-plugg. Du trenger dermed ikke noen kabel for å koble spilleren til PCen, Playstation 3 eller de nye GigaJuke-anleggene.

Sony gir opp Sonic Stage


Sony fremhever videre hvor enkel overføringen er, du trenger nemlig ikke noe ekstra programvare. I Windows skal det bare være å dra og slippe filer fra Windows Utforsker. Spilleren er imidlertid utstyrt med et program som kan lete etter musikk på PCen og overføre disse automatisk, men det er kun hvis du selv ønsker det. All makt tilbake til forbrukeren, med andre ord.

Kanskje like overraskende er det at spilleren støtter WMA-formatet i tillegg til MP3. Om Sonys eget proprietære format ATRAC3 støttes, vites foreløpig ikke. Det vil vi sjekke når vi mottar et eksemplar på testbenken.

Spillerne har dessuten både FM-radio, mikrofon og digital stemmeopptaker. Og overføringshastigheten? USB 2.0 High Speed, lover Sony.

Kilde: Sony

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer