Sony Ericssons øretelefoner er så där

Er MH907 det vi har ventet på?

Etter at Berlinmuren falt og pressebyråene ble født skal en være forsiktig med å la seg friste når noen roper om "revolusjon". Det var akkurat det Sony Ericsson gjorde i dag, etter at de forrige uke lovet en "verdensnyhet" i dag klokka tolv som ville "forandre måten vi hørte musikk på".

Så hva var det vi fikk?

Vi fikk Sony Ericsson MH907.

Plugg ut - plugg inn

Disse øretelefonene oppfører seg ikke helt som andre øretelefoner. Tar du ut den ene pluggen, stopper nemlig musikken. Setter du den tilbake i øret, begynner musikken igjen.

De såkalte "bevegelsesaktiverte øretelefonene" er ment å brukes sammen med Sony Ericssons mobiltelefoner, og kobles til mobilen ved hjelp av den kombinerte data-, lade- og øretelefonporten.

Fordi MH907 er mobiltelefonvennlig kan du naturligvis bruke plugg-inn/ta-ut-funksjonaliteten også på samtaler. Hvis telefonen ringer og du ikke har øretelefonene i øret, svarer du på samtalen idet de settes i øregangen.

Har du allerede MH907 i øret, tar du simpelthen ut den ene og setter den inn i øret igjen for å svare på samtalen.

Bort med knappene

Poenget med øretelefonene er å erstatte knappene, men er det virkelig et framskritt å kvitte seg med knappene når du må ta ut og så inn igjen ørepluggen for å svare på en samtale? Kontra for eksempel å trykke på en knapp på ledningen?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det kan nok diskuteres, og det som også kan diskuteres er i hvilken grad PR-maskineriet til Sony Ericsson kanskje burde holdt igjen litt når de fant fram de største superlativene i ordboka.

Ørepluggene kommer i to fargekombinasjoner - gulhvit og en titan/krom.

Norsk pris på MH907 er foreløpig ikke kjent, men Engadget.com oppgir en europeisk pris på 39 Euro, eller rundt 340 norske kroner.

Hva mener du? Er dette en musikkrevolusjon? Delta i debatten i forumet under!