CES 2020

Sony avslørte ny PlayStation-logo

Samtidig bekrefter de lanseringstidspunktet for Playstation 5.

IKKE UVENTET: Slik blir den nye logoen for neste generasjon Playstation-konsoll seende ut. Foto: Bjørn Eirik Loftås
IKKE UVENTET: Slik blir den nye logoen for neste generasjon Playstation-konsoll seende ut. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer

LAS VEGAS, DINSIDE: Det var under mandagens store pressekonferanse i forkant av årets CES-messe i Las Vegas, at Sony viste fram logoen til Playstation 5, selskapets kommende spillkonsoll, som skal avløse PlayStation 4 til høsten.

Kommer før jul

Og selv om endringen i logoen er alt annet enn revolusjonerende, det er vel egentlig bare firetallet som er byttet ut med et femtall, bekreftet Sony at PlayStation 5 vil være i butikkene til julehandelen starter. Vi antar at det betyr en gang i november.

Den gamle logoen. Foto: Sony
Den gamle logoen. Foto: Sony Vis mer
Den nye. Foto: Sony
Den nye. Foto: Sony Vis mer

Sony bekrefter at den vil være utstyrt med SSD, 3D lydsystem og være i stand til å spille av UltraHD Blu-ray-filmer (4K). Sistnevnte, samt 3D-lyd, er forresten allerede mulig på konkurrenten Microsofts konsoll Xbox One.

Stor suksess

Sony kunne videre fortelle at PlayStation 4 har vært en gedigen suksess for selskapet. Så langt har det solt i over 106 millioner eksemplarer. Mer enn 1,15 milliarder spill har blitt solgt og målinger viser at de har 103 millioner aktive brukere i måneden.

I konsollverden er det kun selskapets egen PlayStation 2 som har solgt i flere eksemplarer, hevder Sony.

Les mer om PlayStation 5 i vår forhåndsomtale.

Flere ferske nyheter fra CES 2020

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!