Søndagssurfen: Ren skjær moro

Her finner du de stedene der han vanker - du vet; han som sender deg alle de morsomme vedleggene på e-post?

På fredag fikk du sikkert en eller flere e-poster med vedlegg av den artige typen. Det være seg vitsetegninger, morsomme Powerpointpresentasjoner, videoklipp eller vitser. Neste fredag kan du bidra selv - her finner du godbitene:

Junkmail.dk var en av pionérene her i Norden og samlet tidlig inn både bilder, lyder og filmsnutter. Her kan du registrere deg og gi karakterer til alt "søppelet", og du kan se på de nyeste innslagene, de med flest treff eller de som har fått best tilbakemelding fra brukerne.

Humorbua hevder å være Norges største nettsted innen vitser og humor og byr på hundrevis av bilder, vitser, videoklipp, gåter og animasjoner.

Andre populære humorportaler er Humor 911.no, nettXtra og 5min.no. Sjekk også ut "Alltid moro"-sidene til NRK!

The Onion har i mange kåringer vunnet prisen for det morsomste stedet på Internett. Dette er nettsidene til en avis som faktisk også gis ut på papir, smekkfull av tullenyheter. En kan vel trygt si at enten så synes du det er kjempegøy, eller så kommer du neppe til å besøke siden igjen. Synes du det var gøy, vil du kanskje like norske Kjahoo også.

Utklipp fra en Onion-artikkel.
Utklipp fra en Onion-artikkel.
Vis mer


I 2001 kjørte 25 år gamle Ismael en Toyota pick-up rett i et postkassestativ, hvorpå han fikk kast på bilen og kjørte rett i en stolpe. Bilen veltet, og i hele prosessen fikk han også revet ned noen strømførende ledninger som falt over bilen. So far so good - han var like hel, men før han krabbet ut, bestemte han seg for å klippe over kabelen som lå i veien og døde dermed av at 7500V og sikkert relativt mange ampere føk fra armen, via hjertet og ned i foten hans. Passasjeren hans forble uskadd.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne og MANGE flere latterlige måter å dø på finner du på Darwin Awards, der de hvert år kårer hvem som har lidd den mest unødvendige skjebnen. Fantastisk mange røverhistorier som egner seg på et hvert vorspiel.

Søndagssurfen: Ren skjær moro


For undertegnende er det utvilsomt et høydepunkt når Bart og Lisa Simpson ser på Itchy & Skratchy på TV - hvor mange ganger har jeg ikke ønsket meg en egen Itchy & Skratchy-DVD? Vel, behovet blir langt på vei tilfredsstilt av Happy Tree Friends, en tegnefilmserie om søte små dyr som i hver episode blir ofre for de mest bestialske dødsfall. Definitivt ikke for barn, så er det sagt.

Søndagssurfen: Ren skjær moro


Noen ganger sunget til en sang for deretter å bli rettet på av de du er sammen med? Du er ikke alene, og på Kissthesky.com Kissthisguy.com kan du dele dine flauser og se hva andre har sunget feil.

Heretter vil jeg gjerne bare bli omtalt som Pålol Krsar, Nesaudi of Ibux, som er mitt nye Star Wars-navn. Skal jeg være med i den neste Ringenes Herre-filmen, blir det Erestor Elensar (takk til The Elvish name generator) og skulle jeg noen gang bli interessert i trav og anskaffe meg en varmblodshingst, skal den definivt hete Pablo Valentine.

The Odalizer "oversetter" en vilkårlig side til dialekt.
The Odalizer "oversetter" en vilkårlig side til dialekt.
Vis mer


Sjekk også ut oversetteren Lost in Translation, som bruker Babelfish til å oversette frem og tilbake mellom engelsk og fem andre språk. For eksempel blir uttrykket "Fly me to the moon and let me play among the stars" til "The moon robs he and to left I the end influenced underneath the first paper to play." For ikke å snakke om The Odalizer! Er det forresten tilfeldig at dersom du stokker om bokstavene i Clint Eastwood får du Old West Action, The Morse Code blir til Here Come Dots og Mother-in-law til Woman Hitler? The anagram server stokker bokstaver for deg.


La oss til slutt ikke glemme YouTube - nettstedet der du kan sende inn videoklipp av det du måtte ønske. Der finnes det både imponerende korttriks, småvulgære svenske tegnefilmer, enda litt mer vulgære stand up-komikere og fine coverlåter.

God søndag!