Facebook i Windows - som på mobilen? Javisst er det mulig.
Facebook i Windows - som på mobilen? Javisst er det mulig.Vis mer

Social Lite: Facebook, Twitter og Gmail på mobilvis

Samler tjenestene på en minimalistisk måte.

Jeg innrømmer det gjerne: En av grunnene til at jeg stadig oftere foretrekker å bruke mobilen til Facebook- og Twitter-aktiviteter, er at fullversjonene på nettet blir stadig tyngre å navigere i, takket være alskens dilldall.

Som mobil - på PC

Derfor hadde det vært knakende fint å få tilgang til mobil-versjonene av disse populære sosiale nettverkene på PC-en. Og det er nettopp det Social Lite gjør. Dette er et lite dataprogram for Windows og Mac som presenterer Facebook og Twitter på en måte som ligner svært mye på slik tjenestene framstår på iPhone, med alle de vanlige mulighetene for interaktivitet.

Du får tilgang til alle tre tjenestene innenfor samme programvindu, og du veksler mellom tjenestene ved å trykke på tjenestens ikon øverst:

Social Lite: Facebook, Twitter og Gmail på mobilvis


Varsel

Og hver gang det skjer en oppdatering, får du varsel om det nederst i høyre hjørne på skjermen, som blir hengende der i noen sekunder:

Social Lite: Facebook, Twitter og Gmail på mobilvis


Du blir også varslet med et kort lydsignal. Hvis du har svært mange Facebook-venner eller følger mange på Twitter, kan det bli litt vel mange oppdateringer. Du har derfor muligheten til å skru av dette varselet, hvis du ikke liker å bli forstyrret i tide og utide.

Og når vi er inne på oppdateringer, her er vår lille bønn til utviklerne: Programmet hadde vært enda bedre hvis man slapp å trykke på oppdaterings-ikonet manuelt for å vise de siste nyhetene i hovedvinduet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er flere bilder av Social:

Facebook i Windows - som på mobilen? Javisst er det mulig.


Social Lite er gratis, men det finnes også en betalutgave, Social Pro. Denne gir deg tilgang til flere sosiale tjenester, flere konti, og inkluderer chat-funksjonalitet, som ikke finnes i Lite-utgaven.

Du finner mer informasjon og kan laste ned Social Lite fra socialdeskapp.com. Programmet finnes i versjoner for både Mac- og Windows-brukere.

Samleside: Facebook, Twitter og Gmail