Smarte vesker for bærbare

Smarte vesker for bærbare

En bærbar PC er laget for å tåle hardhendt behandling, men den fortjener en god veske under transport. Vi har sett på en smart veske fra danske Umates.

Publisert

Det er stadig mer populært med bærbare PCer, og det er viktig med en god bæreveske. Noen foretrekker en veske som bare rommer PCen og det nødvendigste tilleggsutstyret, andre trenger en veske med plass til hele butikken og privatlivet i tillegg.

Det danske firmaet Umates leverer vesker som dekker hele spekteret, og vi har sett på en løsning som vil passe svært mange brukere - Medio Plus.

Strikkhopp for PC

Det som umiddelbart vakte vår begeistring var den geniale måten å beskytte PCen på. I stedet for at den bare ligger i en polstret ramme, henger den i et elastisk oppheng inne i den polstrete rammen. Hvis vesken skulle falle av skulderen vil ikke støtet mot gulvet forplante seg direkte til PCen. Den vil bare strekke opphenget, omtrent som en strikkhopper. Dette systemet har Umates patentert.

Samtidig er det svært enkelt å bruke, du bare legger PCen ned i vesken og fester det elastiske opphenget rundt denne med en kraftig borrelås.

Solid og innholdsrik

Bærevesken har dessuten en solid metallramme, med påsveisete fester til håndtak og bærestropp, og gedigen innvendig polstring. Den leveres i solid nylon eller kraftig sort lær, for de som foretrekker et mer eksklusivt preg.

Smarte vesker for bærbare

Innredningen er mildt sagt omfattende. Totalt teller vi 30 lommer(!) med stort og smått. Her finner du plass både til mus, mobiltelefon, CDer, pass, billetter, penner, papirer, mapper osv. osv.
Du kan også få plass til en slank toalettmappe og en ekstra t-skjorte hvis det skulle knipe, selv om denne modellen først og fremst er laget for å romme kontorutstyr.

For de som reiser mye er denne vesken utrolig praktisk.

Andre alternativer

Hvis du stort sett frakter den bærbare PCen mellom hjem og jobb vil du vanligvis dra på minst mulig ekstra vekt, særlig hvis du bruker offentlige transportmidler. Det samme gjelder hvis du vil frakte PCen til og fra møter, og bare trenger å bringe med noen få papirer i tillegg.

Umates har en helt enkel veske for denne type bruk - XS. Den veier en kilo og har et fåtall lommer for det aller mest nødvendige.

Det finnes dessuten en rekke andre modeller som er tilpasset andre behov og bruksmønstre. Dessuten har Umates også smarte løsninger for oppbevaring og transport av både CDer, kabler, kontakter for telefonsystemer over hele verden og andre periferienheter for bærbare.

Prisene på veskene går fra litt over 500.- inkl. mva for den enkleste modellen til litt over 2.000.- inkl. mva. for den aller mest avanserte, i utsøkt lær med vekse-i-veske for de med virkelig aktiv reisefot.

Modellen på bildene i denne artikkelen koster ca 850.- kroner inkl. mva.

Du finner mer informasjon på Umates nettsted

Norsk distributør er EET

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer