Slik stopper du smugtitterne

Lei kolleger og fremmede som kikker over skulderen? Her er løsningen.

Publisert
Sist oppdatert

Å jobbe på farten blir stadig mer populært. Teleselskapene slåss om å lage alt så smertefritt som mulig for at du skal kunne jobbe mens du sitter på café, mens du pendler med toget eller fra utedoen på hytta.

Men - kanskje er du ikke så glad i at andre titter på skjermen din; det være seg i et åpent kontorlandskap der du bare har en øøørliten prat med kona på MSN, budsjetterer de ansattes lønninger for neste fiskalår eller på toget hjem når du leser igjennom en rapport du strengt tatt burde ha ventet med til du kom hjem.

Ifølge en amerikansk undersøkelse, oppgir 45% av de spurte at de ofte titter på skjermen til sidemannen, og halvparten har også opplevd at fremmede har smugtittet på skjermen deres på et offentlig sted.

Slik stopper du smugtitterne


Filteret som stenger dem ute

Targus, som fra før av er kjent for å produsere PC-vesker, har tatt konsekvensen av dette og lanserer nå Privacy filter; et tynt skjermfilter som hindrer innsyn fra siden. Ser du med mer enn 45 graders vinkel på skjermen vil den kun fremstå som sort.

Filteret monteres direkte på skjermen vha dobbeltsidige strimler. En annen gevinst ved å bruke filteret, er at det har såkalt "anti glare", som reduserer refleksjoner fra skjermoverflaten.

Privacy Filter kommer i størrelser fra 12,1" til 22" widescreen og vil koste 399,- og oppover her til lands, avhengig av størrelsen.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer