Slik lager du apper for Windows 8

Last ned "bibel" som forteller deg alt.

Denne boken skal gjøre deg til en programmeringsekspert for apper i Windows 8. Den har mer enn 800 sider, og du kan laste den ned gratis
Denne boken skal gjøre deg til en programmeringsekspert for apper i Windows 8. Den har mer enn 800 sider, og du kan laste den ned gratis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Windows 8 har vært i butikkene et par uker nå, og en av de store nyhetene i operativsystemet er en egen app-butikk, "Windows Store". Ved lanseringen var det et sted mellom 8-10.000 apper tilgjengelig, både gratis og apper du må betale for.

- Microsoft har involvert over 400.000 utviklere fra hele verden i forkant av lanseringen, forteller teknologidirektør Børge Hansen i Microsoft til DinSide, som legger til at kvalitet uansett er viktigere enn kvantitet.

Les også: Lag ditt eget dataprogram - superenkelt

Gratis for deg som vil bidra

Men selv om kvaliteten på noen av appene er god og antallet apper øker raskt, er det langt opp til de mange hundretusener av apper som finnes for konkurrentene Android og iOS. Derfor gjør Microsoft alt de kan for å oppmuntre utviklere til å bidra til å gjøre Windows Store minst like attraktiv å shoppe i som hos Google Play og App Store.

Boka er rikt illustrert og inneholder massevis av eksempelkode.
Boka er rikt illustrert og inneholder massevis av eksempelkode. Vis mer


Som et ledd i denne oppmuntringen gir de bort e-boka "Programming Windows 8 Apps" gratis. Den foreligger i PDF-format, og tar for seg hvordan man aktivt bruker HTML, CSS og JavaScript i prosessen.

Boken er svært omfattende, og inndelt i 17 kapitler fordelt over mer enn 800 sider, mange av dem pedagogisk illustrert.

Du finner mer informasjon hos Microsoft Press, eller kan laste boken ned direkte ved å følge denne lenken: http://go.microsoft.com/FWLink/?Linkid=270056.

Les også: Enkelt å fjerne DRM fra e-bøker