Free Apps er en app som gjør det veldig enkelt å finne app-er som er tilgjengelig gratis i en periode. Men den lister også ut andre app-er, for eksempel pr kategori.
Free Apps er en app som gjør det veldig enkelt å finne app-er som er tilgjengelig gratis i en periode. Men den lister også ut andre app-er, for eksempel pr kategori.Vis mer

Slik kan du finne gratis apper til iPad

Gratis app hjelper deg med å finne gratis apper.

Stadig dukker det opp apper i App Store som gis bort gratis i en begrenset periode, og de mest populære havner ofte høyt på nedlasting-listene. De fleste blir imidlertid usynlig for alle som ikke kan triksene som får dem fram i lyset.

Du er snart ikke blant dem.

Takket være at noen tar seg bryderiet med å kartlegge appene som for øyeblikket er gratis, trenger ikke du og jeg å gjøre annet enn å skumme gjennom oversikten og klikke på det vi ønsker å se nærmere på.

Free app

Den første appen vi sikter til har det megetsigende navnet "Free app". I praksis er det snakk om et smart tillegg til App Store-appen, fordi den ikke bare viser gratis-apper, men også de du må betale for. Ulempen er at prisen oppgis i dollar, og at du kan oppleve at enkelte av appene ikke er tilgjengelig i Norge, men det skjer svært sjelden.

Slik kan du finne gratis apper til iPad


Du kan sortere appene etter sjanger, topplister, nyheter, og skille mellom apper du må betale for og apper som er gratis. Og du finner et eget valg nederst for apper som er gratis for øyeblikket. Da vi testet lå det 124 apper der, apper som vanligvis koster penger altså, men som er gratis i en begrenset periode.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du finner mer informasjon om appen Free Apps i iTunes.

App Free HD

Denne appen er langt enklere i sin oppbygning, men ikke mindre nyttig. Den viser både apper som er gratis akkurat nå, og apper som er på salg. Sortering på kategorier er mulig, og totalt lå det 340 apper i utlistingen da vi testet løsningen.

Slik kan du finne gratis apper til iPad


Også denne viser prisen i dollar, men du har også noen flere valutaer å velge mellom (ikke norske kroner, dessverre).

Du finner mer informasjon om appen App Free HD i iTunes.

For iPhone-brukere

NB! Hvis du har iPhone og vil ha gratis apper, bør du sjekke ut Apps Gone Free.

Samleside: iPad