Slik husker du e-posten

Har du en tendens til å glemme e-poster du har sendt? Followupthen hjelper deg.

Mange av oss mottar hundrevis av eposter hver dag og sender av gårde en god håndfull. Da er det ikke alltid like lett å ha oversikt over hvilke eposter du må følge opp når, hvilke du venter på svar på og så videre.

Riktignok hjelper det godt å ha et system i eposten, med én mappe for eposter du må følge opp, én med de du venter på svar på etc. Utfordringen er allikevel til stede, siden du selv må huske å sjekke disse mappene jevnlig, samt organisere eposten slik at du husker å følge den opp innen en gitt tidsfrist.

Followupthen tar sikte på å hjelpe deg med disse problemstillingene. Det er en tjeneste som er fryktelig enkel å bruke, og hvis eneste hensikt er å sende deg en påminnelse om en epost etter et gitt tidsintervall.

Lei av å få så mye spam?

Slik bruker du Followupthen

Alt du trenger å gjøre er å sende en kopi av eposten til Followupthen. Avhengig av når du vil ha påminnelseseposten, bruker du ulike "brukernavn" foran krøllalfaen i epostadressen. I tillegg må du bruke ulike felter for ulik funksjonalitet.

Her er noen eksempler:
4hours@followupthen.com i to-feltet - gjør at Followupthen sender deg den samme eposten i retur etter fire timer. Kjekk å videresende til eller bruke som en "alarm", med andre ord.
tomorrow@followupthen.com i kopifeltet - får Followupthen til å sende alle mottakerne av den opprinnelige eposten en påminnelse i morgen*.
oct29@followupthen.com i blindkopifeltet - gjør at du (men ikke andre mottakere) mottar en epost fra Followupthen den 29. oktober

*Ved bruk av kopifeltet må du imidlertid være klar over at mottaker må svare til alle for å "kansellere" påminnelsen. Dersom det ikke gjøres kan du også deaktivere den ved å sende en epost til pending@followupthen.com. Da får du en epost med alle varsler du har satt opp, med lenker på hver enkelt for å slette dem.

Her får du også en video som forklarer konseptet:


Første gang du bruker Followupthen må du bekrefte epostadressen din via en lenke de sender deg, men det er alt som kreves av "registrering".

Bli varslet når eposten leses

Så kan man selvsagt være skeptisk til å sende diverse eposter til fremmede, men Followupthen har en ganske klar privacy policy:

Your privacy is important to us. We will never share your information with a 3rd party.

Your information is kept safe on secure FollowUpThen servers.

We automatically delete your email contents once the followup has been sent, as well as your recipient's email address.