Med FlipToast slipper du å besøke Facebook, Facebook besøker deg.
Med FlipToast slipper du å besøke Facebook, Facebook besøker deg. Vis mer

Slik har du aldri sett Facebook

Få oppdateringene rett på skrivebordet, og glem nettleseren.

Publisert
Sist oppdatert

Er du en av de mange som bare MÅ sjekke innom Facebook flere ganger daglig for å se hva som har skjedd siden sist? Vel, med FlipToast slipper du det. Da kommer nemlig alle nyhetene direkte til deg, rett til skrivebordet.

Les også: Slik surfer du Facebook lurere

Slipper å bruke nettleseren

FlipToast er et lite program, nærmest som en liten verktøylinje, plassert vertikalt til høyre på skjermen. Her finner du knapper som blant annet lar deg oppdatere Facebook-statusen, laste opp bilder, chatte og se nyhetsoppdateringene - kort sagt, gjøre helt vanlige oppgaver du ellers ville måtte besøke Facebook.com for å utføre.

Slik har du aldri sett Facebook


Hver gang en av vennene dine poster noe, dukker meldingen opp til venstre for FlipToast i noen sekunder, før den tones gradvis ned og blir borte etter noen sekunder. Du har de samme mulighetene til å kommentere og like meldinger, som om du befant deg "i ekte Facebook".

(Fortsetter under bildene)

Slik har du aldri sett Facebook


FlipToast holder seg over alle andre vinduer, slik at du er sikret å aldri gå glipp av godsakene. Og hvis du ikke vil bli forstyrret av ivrige venner, kan du enkelt trykke på Pause-knappen.

Slik har du aldri sett Facebook


Nyhetsfeed

Slik har du aldri sett Facebook


Chatte-vindu

Slik har du aldri sett Facebook


Hvis du vil laste opp bilder, så er det bare å dra og slippe dem til "Upload Photos"-ikonet

Du finner mer informasjon og kan laste ned Fliptoast fra Fliptoast.com. Det er gratis, finnes i både Mac- og Windows-versjon, men krever Adobe Air i bunn for å fungere.

Les også: Skjul Facebook-oppdateringene for de du vil

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer