Nytt i Gmail er at du Skriv ny-knappen åpner et lite vindu istedenfor å dekke hele innboksen. Du kan også ha skrive flere epostmeldinger samtidig
Nytt i Gmail er at du Skriv ny-knappen åpner et lite vindu istedenfor å dekke hele innboksen. Du kan også ha skrive flere epostmeldinger samtidigVis mer

Slik får du nye Gmail

Nå kan du skrive flere eposter samtidig!

Gmail fra Google er for tiden verdens mest brukte webbaserte eposttjeneste, med mer enn 287 millioner brukere verden over. Stadig bygges nye funksjoner og muligheter inn i tjenesten, og sist ute er en ny skrivefunksjon som mange vil finne nyttig.

Meldingsvinduer

Poenget med nyheten er at når du skal skrive en ny epostmelding, vil ikke denne dekke mer enn en liten del av skjermen, og den vil åpnes i en egen boks over innboksen. Dermed kan du se etter epost mens du skriver, du kan minimere vinduet, og skrive flere meldinger samtidig:

Slik får du nye Gmail


Utseendemessig er den nye boksen også enkel, samtidig som den gir tilgang til alle de vanlige funksjonene - som å legge til vedlegg, sette inn bilder og formatere teksten:

Slik får du nye Gmail


Mulighet for å bygge inn elementer fra Google Docs, samt uttrykksikoner, skal komme på plass snart:

Slik får du nye Gmail


Du kan også trykke pilen i høyre hjørne, og dermed åpnes meldingen i et eget nettleservindu.

Blir standard

Nyheten er ventet å bli rullet ut de neste ukene, men alle kan prøve den allerede nå. Det gjør du enkelt ved å trykke på denne lenken når du lager en ny epostmelding:

Slik får du nye Gmail


Samleside: Google og Gmail