Slik får du fullversjoner gratis

Nettsted har spesialisert seg på å formidle fullversjoner av programvare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det finnes gratis programvare for de aller fleste behov, men mange av de beste koster fortsatt penger. I det siste har det imidlertid blitt vanligere og vanligere at produsentene gir bort programmer de vanligvis tar penger for, i en avgrenset periode, for eksempel rett før de lanserer en ny versjon, eller i markedsføringsøyemed for å øke kjennskap og interesse for produktene.

Nettstedet 4 Free On Internet har spesialisert seg på å plukke opp slike kampanjer, og her kan det ofte være godbiter å få med seg.

I skrivende stund har de nettopp funnet ut at man kan laste ned fullversjonen av ACDSee Photo Editor, ved å registrere epostadressen sin på selskapets polske nettside. Du vil deretter få tilsendt en gyldig lisensnøkkel, slik at du kan bruke programmet uten restriksjoner, og helt lovlig.

image: Slik får du fullversjoner gratis


ACDSee Photo Editor 2008 kan du få helt gratis

Programmet koster vanligvis 35 amerikanske dollar, altså i et prisleie svært mange shareware-programmer ligger i.

Nettstedet gir deg alt du trenger av informasjon for å laste ned disse fullversjonene, og det innebærer ofte at du må registrere deg på en eller annen promo-side i forkant. Du bør derfor ha i mente at dette kan medføre at epostadressen din blir brukt til å sende deg reklame. Det kan derfor være en god idé å registrere seg med en annen epostadresse enn den du bruker til vanlig.

Av andre programmer og materiale som i skrivende stund kan lastes ned gratis, finner vi blant annet Netobject Fusion, Panda Internet Security 2010, Paolo Coelhos e-bøker, Cyberlink MediaShow 4, og proffutgaven av DivX 7-kodek og konverteringsmotor.

Mer informasjon på 4 Free On Internet