Slik blir Gmail standard epostprogram

Starter når du klikker på epost-lenker.

Googles Gmail har i løpet av relativt kort tid tatt igjen forspranget til Yahoo! og Microsoft Hotmail, og er i dag blant de aller mest brukte gratis eposttjenestene.

Ikke så rart kanskje, du får mange gigabytes med gratis lagringsplass, og en epostløsning som er kompatibelt med det meste av dingser og programmer.

Web-klienten er likevel den mest brukte, og byr blant annet på meget gode søkemuligheter, innovative sorteringsmetoder og mye mer.

Lite program gjør susen

Slik blir Gmail standard epostprogram


Gmail kommer også med en egen "Gmail notifier", som gjør at det spretter opp en liten beskjed nede i hjørnet på skjermen din hver gang du får epost (sjekkes hvert 2. minutt).

Ved å klikke på beskjeden åpnes hele eposten i et eget nettleservindu.

Slik blir Gmail standard epostprogram


Det er flere og flere som innser at web-baserte epostprogrammer som Gmail fint kan erstatte lokale programmer som Outlook Express, Windows Mail, Thunderbird og lignende.

Når Gmail notifier i tillegg også kan gjøre at Gmail settes som standard epostprogram på PCen din, forsvinner en hver tvil. Det betyr med andre ord at du kommer til compose-vinduet i Gmail når du klikker på en mailto:-lenke, en funksjon mange av våre lesere har etterspurt.

Da blir resultatet slik:

Slik blir Gmail standard epostprogram


Gmail notifier er gratis, og kan lastes ned fra denne siden.