Slette midlertidige internettfiler i Windows XP?

Publisert
Sist oppdatert

Datadoktorens poliklinikk:

Spørsmål:

Hei!

Jeg har skiftet operativsystem fra Windows 98SE til XP.  Da jeg brukte 98SE var jeg annenhver dag inne på mappen "Temporary Internet Files" for å tømme denne mappen, i tillegg tømte jeg mappen "temp".

I XP finnes ikke "Temporary Internet Files", bare "temp". Hva skjer da med nedlastede sider og filer? Hoper de seg opp på maskinen eller fjernes de etter en viss tid?
 
Imøteser ditt svar.
 
Mvh
Terje

Datadoktoren svarer

Hei Terje,
 
Midlertidige internettfiler lagres normalt i mappen C:\Documents and Settings\brukernavn\Local Settings\Temporary Internet Files (i engelsk Windows XP).

Dette behøver du derimot ikke å tenke på, for hvis du ønsker å slette disse midlertidige filene manuelt, gjør du det enklest ved hjelp av et program som du finner på startmenyen din.

Programmet heter Disk Cleanup (Diskopprydding), og du finner det under Accessories - System Tools (Tilbehør - Systemverktøy). Der får du også muligheten til å slette andre midlertidige filer.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer