Slå av automatisk avspilling på YouTube

Vil du bare se den ene videoen?

Automatisk avspilling av videoer er noe som irriterer mange, så når en ny nettjeneste tar det i bruk, blir det som regel oppstyr.

YouTube er siste nykommer ut, og har i det stille rullet ut en ny funksjon som vil automatisk spille av foreslåtte videoer når den du holder på å se er ferdig.

Heldigvis er det mulig å deaktivere den, skriver Addictive Tips.

LES OGSÅ: Meerkat - videoappen «alle» snakker om

Slik fungerer det

Når en YouTube-video er ferdig spilt av, vil du få opp et overliggende vindu over skjermen som forteller deg hvilken video som kommer med en tre-sekunders timer.

Her kan du trykke Avbryt (#1) for å gjøre akkurat det. Du kan også trykke på X-tegnet øverst til høyre i avspilleren (#2). Trykker du på play-knappen (#3), begynner du å spille av videoen direkte. Eller du kan vente de tre sekundene.

Slå av automatisk avspilling på YouTube


Slik skrur du det helt av

Dersom du av ulike årsaker ønsker å deaktivere automatisk avspilling fullstendig, må du i feltet for foreslåtte videoer (som enten befinner seg til høyre eller under videoen), skru av bryteren for Automatisk avspilling.

BARE PÅ DESKTOP: Hvis du ikke vil at YouTube skal begynne å spille en ny video etter at du er ferdig med en annen video, skru av denne innstillingen. Foto: KIRSTI ØSTVANG
BARE PÅ DESKTOP: Hvis du ikke vil at YouTube skal begynne å spille en ny video etter at du er ferdig med en annen video, skru av denne innstillingen. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer


Ifølge Addictive Tips vil dette gjelde for alle videoer.

LES OGSÅ: Slå av automatisk video på Facebook