Skriverdeling mellom Win2000 og ME

Heisann. Jeg har litt trøbbel med å finne ut hvordan jeg deler en printer på nettverk. Vi har to pcer på nettverk med en 100mb hub koblet sammen, og jeg kjører Win2000 Pro som hoved server og Me på den andre. Nettverket fungerer kjempe bra, men når jeg skal dele printeren så ber W2K meg innstallere drivere som støtter Me, men jeg finner ikke noen drivere til ME i W2K. Hva gjør jeg nå?

Hilsen Are.

Datadoktoren svarer:
Jeg går ut ifra at skriveren din er koblet til maskinen med Windows 2000. Hvis du da forsøker å dele skriveren mens det er andre PCer på nettverket, vil du få beskjed av Windows 2000 om å installere drivere som støtter windows-versjonene som de andre maskinene i nettverket kjører. Dette blir gjort for å lette tilkoblingen til den delte skriveren for de andre PCene. Maskinen din med Windows ME henter dermed driverne direkte fra den andre PCen med Windows 2000.

For å få til dette må du få tak i drivere for skriveren din som støtter Windows ME. Hvis du ikke har disse på CD kan du finne dem på nettstedet til produsenten. Når driverne er vel i havn følger du oppskriften på skjermen som du får opp når du deler ut skriveren på nettverket.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les alle spørsmål og svar