Skrivebord og PC i ett

Lian Li produserer ikke bare stilige PC-kabinetter i aluminium. De har også et skrivebord med integrert PC-kabinett, skuffeseksjoner og annet snacks - alt i aluminium selvsagt!

Et skrivebord kan være så mangt. En simpel bordplate på et par bukker til noen hundrelapper på Ikea - det holder for mange. De som vil signalisere makt og posisjon satser gjerne på noe mer eksklusivt, i edle tresorter og med bordplate i størrelse flyplass.


Men det finnes også helt andre løsninger. I det nye lokalet til databutikken Digital Impuls støtte vi på et gedigent skrivebord med integrert PC-kabinett - helt i aluminium!

Det er produsert av Lian Li, kjent for sine lekre aluminiumskabinetter for PCer.

Skrivebordet leveres i flere utgaver, her ser du bilder av den største og mest eksklusive versjonen, med ekstra skuffeseksjoner, sideplate, skuffer og små-tilbehør.

Hyllen på siden, kombinert med krok under kanten på bordplaten, passer perfekt til koffert, veske eller sekk - avhengig av nerdefaktoren.

Legg også merke til de to profilene ved siden av hyllen, her kan du sette fra deg tastaturet når det ikke er i bruk.

Kortleser og ekstra stikkontakter for ladere og annet tilfeldig utstyr som dukker opp, er selvsagt integrert.

PC-kabinettet er av typen PC-V1000 og 11 plaser for lagringsenheter, har inndeling i 3 soner for optimal kjøling, 2 120 mm vifter og plass til hovedkort med 7 kortplasser.

Mer informasjon om de forskjellige elementene finner du på Lian Li's nettsted.

Og prisen?


25 000 kroner er listeprisen for modellen som står avbildet her. Kanskje du også får med sekken på kjøpet...

Det leveres også i sort.

Se flere bilder av skrivebordet