Med OurGroceries har du muligens skrevet din siste handleliste for hånd. Foto: Colourbox.com
Med OurGroceries har du muligens skrevet din siste handleliste for hånd. Foto: Colourbox.com Vis mer

Skriv handlelisten med OurGroceries

Veldig kjekt for de som er flere i husstanden.

Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sender deg en SMS med det du skal handle, jeg da.

Jeg har ikke tall på hvor mange telefonsamtaler med min kone som har avsluttet med denne setningen. Et par minutter senere kommer SMS-en, og ofte kommer det et par til de neste minuttene med det hun glemte i den første.

Forleden dag gikk vi over til å bruke OurGroceries - en kombinert nettjeneste/mobilapplikasjon som gjør at man kan lage handlelister og dele dem med hverandre. Kommer hun på at vi også mangler matpapir, legger hun det enkelt og greit inn i listen, og så oppdateres den "live" mens jeg tusler rundt i butikken.

Og det ekstra kjekke - det er helt gratis, og det finnes applikasjoner både for iPhone/iPod/iPad, Android og Blackberry, i tillegg til at man også kan se handlelisten i enhver nettleser.

Slik fungerer det

Først oppretter du en konto hos OurGroceries der du registrerer deg med epostadresse og passord. Når du klikker på lenka i bekreftelseseposten, er kontoen opprettet, og hvis du vil kan du nå lage handlelista i nettleseren.

Skriv handlelisten med OurGroceries


Har du iPhone/iPad/iPod, en Android-basert telefon eller Blackberry kan du også laste ned applikasjonen til mobiltelefonen. iPhone- og Blackberry-versjonene finner du på lenkene i den forrige setningen, og har du Android kan du bruke Barcode Scanner-applikasjonen for å knipse strekkoden til høyre. Som nevnt kan du også gå inn på nettsidene - vi antar at dette fungerer på de fleste mobiltelefoner i dag.

Les også:

15 anbefalte Android-applikasjoner

iPhone-versjonen av OurGroceries. Applikasjonen er gratis, men viser en annonse på toppen.
iPhone-versjonen av OurGroceries. Applikasjonen er gratis, men viser en annonse på toppen. Vis mer


Når du har lastet ned aktuell applikasjon, angir du bare epostadressen du registrerte deg med. Det kan også din bedre halvdel gjøre (bruk samme epostadresse), og vips, så er alle handlelister i synk.

OurGroceries har også støtte for å legge inn oppskrifter, der du lett kan dytte ingredienser over i handlelista. Etter hvert som du handler, trykker du på ingrediensene i det de puttes i handlevogna, og så strykes de ut, havner på bunnen og forsvinner etter 20 minutter.

Lær mer på http://www.ourgroceries.com/.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer