Skriv anmeldelsen selv!

Har du kjøpt et produkt og føler for å si din hjertens mening om det? Nå har du muligheten!

DinSide Data lanserer i dag en ny tjeneste på DinSide kalt Brukeranmeldelser. Nå får du mulighet til å anmelde produkter du selv har kjøpt, ved å fylle ut et enkelt skjema med plusser og minuser - og naturligvis terningkast. Tjenesten er foreløpig på betastadiet, og vil utvides med langt flere muligheter etter hvert.

Tanken bak brukeranmeldelsen er å utfylle våre egne produkttester, og supplere med tester for produkter vi ikke selv har rukket å teste. Dessuten håper vi å få inn ny dimensjon som du sjelden finner i uavhengige tester, nemlig hvordan produktene oppfører seg over tid. Og her trenger vi all den hjelpen vi kan få fra dere lesere.

Samtidig vil dataredaksjonen fortsatt ha et like stort fokus på egen produkttesting som tidligere. Brukeranmeldelser skal altså være et tilskudd til stoffet, og på ingen måte noen erstatning for de tradisjonsrike testene våre.

Virkelig din side

Skriv anmeldelsen selv!


- Vi håper flest mulig av DinSides én million lesere vil ta i bruk tjenesten, og være med på å gjøre DinSide Data til det mest komplette testmagasinet for data- og elektronikkutstyr. Samtidig lever vi nå mer opp til navnet vårt - ved virkelig å gjøre DinSide til nettopp din side, sier en entusiastisk DinSide Data-redaktør, Bjørn Eirik Loftås.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På sikt er planen å utvide tjenesten til også å omfatte andre produktgrupper og aktiviteter, som bil, hvitevarer, reiser og mye, mye mer. Løsningen som lanseres i dag gir bare en liten pekepinn på hva du som DinSide-bruker har i vente i tiden fremover.

Veldig enkelt

Til høyre for tittelen i dataartiklene vil du se de siste anmeldelsene som er lagt inn. I tillegg vil du finne en lenke der til å skrive din egen anmeldelse. Det samme vil du se på dataforsiden og kategorisidene.

Gå til hovedsiden for brukeranmeldelser