Skjerm til skjermen

Fellesferien nærmer seg slutten, og det betyr at solen også snart kommer tilbake. Og dersom du ikke er lenket til kontoret vil en "solhatt" til PCen gjøre det fullt mulig å jobbe utendørs.

Alle som har tatt med seg PCen utendørs vet at skarpt lys og LCD-skjerm ikke nødvendigvis er bestekamerater. En løsning er "solhatten", som har rukket å bli et par år gammel nå, og i anledning kommende soldager (joda, vi er fremdeles optimister) er det greit å trekke fram denne klassikeren for bærbare PCer.

Skjerm til skjermen


Tre denne sammenleggbare saken over lokket, og vips har du skjermet av eh... skjermen. Hatten danner en slags trakt mot skjermbildet, og stopper også gjenskinn fra tastaturet ettersom den har fire sider. Den hindrer forøvrig også innsyn fra nysjerrige, så litt privat kvalitetsstid med PCen er slett ingen umulighet selv ute blant folk.

Fortsetter derimot sommeren med det samme været vil kanskje denne være kjekkere!

Den litt mer brukervennlige solhatten, som bærer navnet E-2000, finnes i fire størrelser: for 12, 15, 16 og 17 tommers skjermer. Prisen er i skrivende stund på litt under 400 kronasjer.

Hoodman har også utviklet miniatyrutgaver, som kan festes på skjermen til DV-kameraer og digitale stillbildekameraer. Dermed slipper du å bruke den lille kikkesøkeren når du filmer i skarpt lys.

For mer informasjon, se www.hoodman.no.