Via et par musklikk får du oversikten over hva du bør oppgradere for å gjøre nettleseren din mer sikker.
Via et par musklikk får du oversikten over hva du bør oppgradere for å gjøre nettleseren din mer sikker. Vis mer

Sjekk om nettleseren din er trygg

Kjapp test i nettleseren kan avsløre sikkerhetshull.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes nok av uhumske nettsider som prøver så godt de kan å bryte seg inn på maskinen din, enten for å få tak i sensitiv informasjon, spre ondsinnet kode eller lignende.

Derfor gjelder det også å holde både nettlesere og utvidelser (og for så vidt andre programmer) oppdaterte, slik at du får tettet kjente sikkerhetshull som kan utnyttes av andre.

Sikkerhetsselskapet Qualys tilbyr BrowserCheck; en nettjeneste som kjapt sjekker nettleseren din og gir deg tilbakemelding på om det er noe du bør oppdatere.

Samleside:

Datasikkerhet

I vårt tilfelle fikk vi beskjed om at både Silverlight og Java burde oppgraderes til siste versjon, og med bare noen få musklikk var vi i gang med nedlasting og installering. En gjentatt test viste at disse nå var OK og at BrowserCheck ikke hadde funnet noen flere sikkerhetshull.

Sjekk om nettleseren din er trygg


Også som nettlesertillegg

BrowserCheck finnes også som et nettlesertillegg som har utvidet funksjonalitet når det gjelder å finne svakheter. Dette er imidlertid kun tilgjengelig for Windows-versjoner av Firefox, Chrome og Internet Explorer.

For mer informasjon om hva tjenesten sjekker og hvordan den fungerer, kan du lese mer hos Qualys.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer