Sjekk hvor TV-avhengig du er

Nettjeneste avslører den «stygge» sannheten.

<b>TV-DILLA:</b> Ny nettjeneste kan enkelt finne ut hvor mye tid du har brukt på å se TV-serier. Men tør du? Foto: ALL OVER PRESS / KIRSTI ØSTVANG
TV-DILLA: Ny nettjeneste kan enkelt finne ut hvor mye tid du har brukt på å se TV-serier. Men tør du? Foto: ALL OVER PRESS / KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste årene har TV-serier blitt mer og mer populære, og du får ikke lenger rare blikk når du sier at du har brukt hele helgen på å se hele «Game Of Thrones».

I hvert fall er det blitt langt mer akseptert enn før.

Selv om en TV-episode er kortere enn en film, kan den totale tiden du bruker foran TV-en, bli lenger. Mye lenger.

Takket være en ny nettjeneste kan du nå finne ut nøyaktig hvor mye tid av livet ditt du har brukt foran «glanekassa», melder TechCrunch.

Les også: Nå er Google Chromecast i Norge

Og totaltiden blir ...

Du bare går inn på https://tiii.me/, og taster inn navnet på en TV-serie du har sett, og velger så hvor mange sesonger du har sett.

Tjenesten vil deretter beregne hvor lang tid det utgjør. Legger du til en ny TV-serie, får du opp en totaltid på tvers av alt du har sett. Det kan fort bli en del.

Når du er ferdig, kan du dele resultatet på Twitter - om du tør.

VELG ANTALL SESONGER: I tillegg til å velge TV-serie, kan du også velge hvor mange sesonger du har sett. Da kan du få et ganske nøyaktig resultat, om enn ikke 100%. Foto: KIRSTI ØSTVANG
VELG ANTALL SESONGER: I tillegg til å velge TV-serie, kan du også velge hvor mange sesonger du har sett. Da kan du få et ganske nøyaktig resultat, om enn ikke 100%. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer

For undertegnede ble det ett helt år, og da har jeg ikke lagt til absolutt alt jeg har sett en gang. (Men jeg har sett alt på fritida, det lover jeg!)

Prøv selv!

Såkalt binge-watching har jo blitt en stor greie i disse Netflix-tider. Mange ser gjerne flere episoder av en TV-serie i samme slengen, om ikke hele sesongen.

Men fortsatt ser en del også episodene når de går på tv, gjerne én gang i uka i noen måneder i løpet av året. Spesielt da tenker man kanskje ikke over hvor mye tid det går til tv-tittingen.

Visste du for eksempel at alle sesongene av «Sopranos» går over tre dager og 14 timer, eller at «Friends» tar hele 4 dager og 22 timer å se ferdig? Planer om å ha «Breaking Bad»-maraton i løpet av nær fremtid? Hold av to dager og 14 timer.

Har du ni dager og fem timer hvor du ikke skal gjøre noen ting i sommer? Vel, da kan du se alt av «Grey's Anatomy».

Prøv tjenesten du også, da vel! Del gjerne resultatet i kommentarfeltet!

Les også: Slik ser du filmer på nettbrettet i ferien

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!