Sjekk Acers nye design-PCer

Vi dro til mote-metropolen Milano for å se siste skrik i bærbare PCer.

(Milano, DinSide): Bærbare PCer finner man snart i hvert hjem, og Acer satser på optimalt design både for hjemmebrukere og bedrifter.

Milano er som kjent en av design- og motemetropolene (det ser man på en del av de reisende straks man kommer til gaten på Gardermoen...).

Derfor var det naturlig for Acer å legge lanseringen av de nye seriene hit. Den foregikk i omgivelser som brukes av motebransjen til events i forbindelse med visninger, en noe annen atmosfære enn den man er vant til i databransjen.

Utviklingen i markedet for bærbare har gått i to hovedretninger, maskiner for bedrifter og bærbare i stedet for stasjonære i hjemmet. Kravene fra brukergruppene skiller seg på flere fronter, derfor har Acer rendyrket design og funksjonalitet i to hovedretninger.

Sjekk Acers nye design-PCer


Til venstre i bildet over ser du den nye Aspire, til høyre den nye TravelMate.

Aspire for privatbrukeren

Når man velger en PC til eget bruk, betalt med egne penger, er det flere faktorer enn tekniske spesifikasjoner og pris som avgjør hva man kjøper. Design og utførelse, fargevalg og generell følelse er ofte utslagsgivende når spesifikasjoner ellers er ganske like.

Acer har samarbeidet med BMW Design Group og resultatet er "Gemstone concept", hvor form og fargespill er sterkt inspirert av naturens smykkesteiner. Den ytre formen er buet, linjene er myke - innvendig møtes man av lyse farger rundt tastatur og skjerm. Også detaljer som utformingen av alle de små hullene i høyttalergrillen har fått stor oppmerksomhet hos designerne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Designet skiller seg ut både fra de ordinære, "teknisk" utseende bærbare og fra andre designer-modeller, men uten å være prangende.

Sjekk Acers nye design-PCer
Sjekk Acers nye design-PCer
Sjekk Acers nye design-PCer


TravelMate for bedriftsbrukeren

Endringene i design i TravelMate-serien er mindre iøyefallende, her legger Acer seg på en evolusjonslinje.

Designet som Acer kaller 'ProFile concept' som helhet er renere enn tidligere, mer business-like, forskjellen ligger i detaljene.

Bak designet ligger det markedsundersøkelser fra brukere over hele verden, og det er lagt vekt på et stilrent, effektivt og tiltalende utseende.

Plasseringen av portene er ny, med optimal effektivitet som målsetting.

Sjekk Acers nye design-PCer
Sjekk Acers nye design-PCer
Leveringsklare om kort tid

Begge modellseriene er allerede i produksjon og vil være klare i løpet av mai/juni.

Full oversikt over de nye modellene pluss tester av utvalgte modeller kommer i løpet av kort tid.

Les også:
Voldsom PC-vekst
Prisras på bærbare