Siste CES-dag i Las Vegas

På den siste CES-dagen for denne gang fikk vi sett mye nytt fra grafikkortkjempene og andre kjente og kjære selskaper - og et par spesielle utstillinger. Her er bildene.


Så var CES 2005 over, og etter en uke i nærheten av nerdvana kan Las Vegas endelig gå tilbake til å være den turistfellen det egentlig er.

Den siste dagen var ikke akkurat tiden for å vise frem nye produkter, men AMD kunne ikke holde seg, mens NVIDIA har vist frem mobile grafikkort hele uken i håp om å påvirke Intel til å få fingern ut.

Vi har sett mange kjedelige utstillinger fra Intel og Microsoft, og mange andre, som ikke klarte å innfri publikums ofte umulige forventninger.

Gullkorn

Innimellom de store utstillerne finnes det alltid et par juveler - som konverteren som lar deg spille musikk fra iPoden i bilen, eller trimsykkelen som kan kontrollere PCen, eller undervannshøyttalere og musikkstoler.

Det er fortsatt umulig å få noen tall ut av messeledelsen her, selv om de hinter tungt mot at dette nok var ganske svært.

Nå som CES er over for denne gang, har mange oppdaget pornomessen ved siden av - der innholdet i utstillingene har gitt etter for bare "booth babes".

Selv vender vi nesen mot San Fransisco, der Steve Jobs skal holde messe på MacWorld om noen knappe dager.

Se de siste bildene fra CES her