<strong><strong>SYNG I TELEFONEN:</strong></strong> I PS4-utgaven av SingStar droppes mikrofonene til fordel for smarttelefonen. Foto: SONY
SYNG I TELEFONEN: I PS4-utgaven av SingStar droppes mikrofonene til fordel for smarttelefonen. Foto: SONY Vis mer

Singstar gjør comeback

Lanseres på PlayStation 4 – uten mikrofoner.

Publisert
Sist oppdatert

For ti år siden ble SingStar sluppet på PlayStation 2. Spillet var det første karaokespillet som gav deg poeng i forhold til hvor godt du sang og var et sentralt element på mang en fest på midten av 00-tallet.

Norge var spesielt mottakelige for spillet og vårt lille land stod for hele syv prosent av det totale SingStar-salget på verdensbasis. Derfor ble vi også belønnet med to særnorske utgivelser – «Norske hits» og «Norsk på norsk».

Spillet kom også senere på PlayStation 3; da med trådløse mikrofoner, samt muligheten for å kjøpe flere sanger via PlayStation-nettbutikken. Totalt har spillet solgt over 26 millioner kopier.

Les også: Slik spiller du musikk trådløst i stua

Bruker mobiltelefonen

Denne uka kom nyheten om at Singstar nå kommer til PlayStation 4. Denne gangen har Sony lagt mikrofonene på hylla – syngingen gjør du nå gjennom mobiltelefonen via en gratis app for Android og iOS, der du også kan legge sanger i spillelister.

<strong><strong>APP:</strong> </strong>Med SingStar-appen for iOS og Android slipper du å bruke mikrofoner på det kommende SingStar-spillet.
APP: Med SingStar-appen for iOS og Android slipper du å bruke mikrofoner på det kommende SingStar-spillet. Vis mer


Har du kjøpt sanger på PS3-versjonen, slipper du å betale for dem en gang til på PS4-utgaven. Det skal også være lett å dele prestasjonene sine i sosiale nettverk.

Under ser du teaseren Sony har lagt ut:

Hva tror du? Er du klar for en ny runde med SingStar-feber, eller er det SÅ 2004? Vi hører fra deg i kommentarfeltet under.

SAMLESIDE: Musikk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer