Singstar gjør comeback

Lanseres på PlayStation 4 – uten mikrofoner.

<strong>SYNG I TELEFONEN:</strong> I PS4-utgaven av SingStar droppes mikrofonene til fordel for smarttelefonen. Foto: SONY
SYNG I TELEFONEN: I PS4-utgaven av SingStar droppes mikrofonene til fordel for smarttelefonen. Foto: SONY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For ti år siden ble SingStar sluppet på PlayStation 2. Spillet var det første karaokespillet som gav deg poeng i forhold til hvor godt du sang og var et sentralt element på mang en fest på midten av 00-tallet.

Norge var spesielt mottakelige for spillet og vårt lille land stod for hele syv prosent av det totale SingStar-salget på verdensbasis. Derfor ble vi også belønnet med to særnorske utgivelser – «Norske hits» og «Norsk på norsk».

Spillet kom også senere på PlayStation 3; da med trådløse mikrofoner, samt muligheten for å kjøpe flere sanger via PlayStation-nettbutikken. Totalt har spillet solgt over 26 millioner kopier.

Les også: Slik spiller du musikk trådløst i stua

Bruker mobiltelefonen

Denne uka kom nyheten om at Singstar nå kommer til PlayStation 4. Denne gangen har Sony lagt mikrofonene på hylla – syngingen gjør du nå gjennom mobiltelefonen via en gratis app for Android og iOS, der du også kan legge sanger i spillelister.

APP: Med SingStar-appen for iOS og Android slipper du å bruke mikrofoner på det kommende SingStar-spillet.
APP: Med SingStar-appen for iOS og Android slipper du å bruke mikrofoner på det kommende SingStar-spillet. Vis mer


Har du kjøpt sanger på PS3-versjonen, slipper du å betale for dem en gang til på PS4-utgaven. Det skal også være lett å dele prestasjonene sine i sosiale nettverk.

Under ser du teaseren Sony har lagt ut:

Hva tror du? Er du klar for en ny runde med SingStar-feber, eller er det SÅ 2004? Vi hører fra deg i kommentarfeltet under.

SAMLESIDE: Musikk