Siemens lanserer ungdomstelefonen M50

Siemens nyeste mobiltelefon har fått navnet M50, og har fokus på spill og underholdning. Dette er Siemens' første JavaTM-produkt rettet mot forbrukermarkedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

M50 har tydelig teen-appell, og i Siemens bruker selv betegnelsen "Lek- og morotelefon". Den er utstyrt med flere spill, deriblant sportsspillet "Flowboarding" og "Kung-Fu BattleMail".

Laste ned spill fra nettet

I tillegg kan du utveksle spill med andre, og laste ned en rekke spill og programmer fra Internett via GPRS og WAP 1.2.1 browser.

Mange av spillene og programmene vil være tilgjengelige i demoversjoner, og en innebygd betalingsfunksjon i telefonene skal gjøre det enkelt å kjøpe spill og programmer du liker.

Chatting i sanntid

Trådløs Javateknologi lar brukerne skrive meldinger til hverandre i sanntid, gjennom et ”Instant Messaging community” med flere millioner medlemmer. I tillegg kan du sende bilder og lyder til andre telefoner som støtter EMS.

En egen telefonkonferansefunksjon åpner for at opp til fem personer kan snakke med hverandre samtidig.

Pris og design tilpasset tenåringen

Telefonen fås i krom og oransje med ravgult display, og krom og blått med havblått display, i tillegg til utskiftbare deksler til for- og bakside. Standbytiden oppgis til 260 timer og 6 timers samtaletid.

M50 veier 97 gram og vil koste i underkant av 2.000 kroner uten abonnement.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!