Sidekick lever fortsatt!

Avtale og adressebokprogrammet Sidekick som i DOS-versjonen ble laget av Borland, ble overtatt av Starfish da Borland bestemte seg for å kutte applikasjoner og satse på utviklingsverktøy. Nå har Starfish kommet med en ny versjon, Sidekick 99, som inneholder flere nyheter, bl.a. synkronisering med PDAer.

Avtalebok- programmet Sidekick ble utviklet av Borland da DOS hersket på PCene. Da Borland besluttet seg for å kutte ut applikasjoner og konsentrere seg om utviklingsverktøy, ble Sidekick overtatt av selskapet Starfish der den tidligere Borland-lederen Philip Kahn er daglig leder og styreformann. Windows-versjonen av Sidekick har vært buntet med Corel WP Office etter at Corel overtok Quattro Pro, Paradox (tidligere Borland-produkter) og Wordperfect fra Novell.

Sidekick er blant de mer kompakte og raskere avtale- og adresse- programmene på markedet. Det er også kjent for å være enkelt å bruke.

Viktig oppgradering

I Sidekick 99 er det flere nyheter. Den viktigste er kanskje synkroniserings- teknologien TrueSync, som gjør det mulig å synkronisere avtaleinformasjon mellom den stasjonære PCen og en håndholdt personlig digital assistent (PDA) som f.eks. Palm Pilot, REX og Windows CE 2.0 enheter.

En annen god nyhet er at Sidekick 99 bruker 50 prosent mindre harddiskplass enn tidligere versjoner, og starter opptil dobbelt så raskt.

Import/eksport-mulighetene er også forbedret og støtter nå bl.a. Symantec ACT! 3.0.x og 4.0, Lotus Organizer 97/97GS, Microsoft Outlook 97/98 og Schedule+ 7.0/7.5.

Sidekick 99 har en veiledende pris på USD 49,95 + mva. Har du allerede et avtalebokprogram, kan du kryssoppgradere for USD 39,95 + mva. Dersom du ikke finner produktet hos din forhandler, kan du kjøpe og laste det ned fra webstedet til Starfish.

Artikkelen fortsetter under annonsen