Er du blant de som ikke er så lysten på å adoptere den ensomme oksen?
Er du blant de som ikke er så lysten på å adoptere den ensomme oksen?Vis mer

Si adjø til Farmville

Lei av alt Farmville-maset på Facebook? To trykk og den er borte.

Du trodde kanskje at World of Warcraft var verdens mest populære spill på nettet?

Tro om igjen, for mens det «bare» er 10 millioner som spiller Blizzards massive, nettbaserte flerspillerrollespill (MMORPG, Massive Multiplayer Online Role Playing Game), har Farmville hele 80 millioner spillere og topper listen over Facebook-baserte spill i følge Inside Social Games.

Siden dette utgjør omtrent 1/5 av Facebooks totale brukermasse (!!) er det med andre ord sannsynlig at du har opptil flere venner som spiller Farmville, og de fleste lar applikasjonen dele oppdateringer med resten av vennene sine helt ukritisk. For de fleste av oss, spesielt vi som ikke spiller Farmville, oppleves dette derimot som støy i nyhetsstrømmen.

Heldigvis er det lett å bli kvitt Farmville-maset. Veldig lett, faktisk.

Alt du trenger å gjøre er å finne en oppdatering fra Farmville, klikke på «skjul» og deretter velge å skjule Farmville (eller andre applikasjoner du synes er masete):

Si adjø til Farmville


Si adjø til Farmville


Som du ser kan du også skjule oppdateringer fra personen dersom du ikke er så veldig interessert i vedkommende uten å gå så drastisk til verks at du opphever vennskapet.

Les også: Hjelp, mamma er på Facebook!

Men vent! Vi har bare blokkert Farmville fra nyhetsstrømmen - en gang i blant hender det at du får en forespørsel fra en av vennene dine om å bli med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette kan du også blokkere - du finner enkelt og greit Farmville via søkefeltet på Facebook, går inn på siden til applikasjonen og trykker på lenka blokker applikasjonen på venstre side.

via Mashable