Diskrè som en elefant i et glassbutikk. Sharps Boombox har et utseende som noen vil elske, og andre vil hate. Foto: Per Ervland
Diskrè som en elefant i et glassbutikk. Sharps Boombox har et utseende som noen vil elske, og andre vil hate. Foto: Per ErvlandVis mer

Sharp GX-M10H Boombox

Joda, det finnes gode alternativer, men akkurat nå ser Boomboxen mest spennende ut.

Er du på jakt etter et slepbart musikkanlegg med mye bass har du mye å velge i. JVCs populære Boomblaster-serie og Monsters BeatBox (som nå også har kommet i en oppdatert utgave) er gode eksempler.

Vi tror likevel den nye Boomboxen vil bli et populært alternativ denne høsten, spesielt hvis prisen ender på rundt 2.500 kroner som vi ble fortalt på årets IFA-messe.

SAMLESIDE: Alle IFA-nyhetene får du her!

Sharp GX-M10H Boombox

For med et design som skriker oppmerksomhet, mange muligheter og stort basstrykk kan dette være akkurat det de lokale harrytassene har ventet på. Diskrè er den i hvert fall ikke, og det hjelper ikke at det er plassert lysdioder rundt basselementene på sidene.

Noen ren lyttetest fikk vi dessverre ikke gjennomført, men selv i et stort messelokale var det liten tvil om at lydtrykket var kraftig. Du vet selv om dette er noe for deg, men fintfølende ører finner garantert andre alternativer: Her er det ren partylyd som står i fokus, og vi legger ikke skjul på at vi er så harry at vi likte det vi hørte.

Diskrè som en elefant i et glassbutikk. Sharps Boombox har et utseende som noen vil elske, og andre vil hate. Foto: Per Ervland
iPod/iPhone-dokkingen kommer fram ved å åpne lokket. Foto: Per Ervland
På Sharp-standen hang Boomboxene overalt. Foto: Per Ervland
Sharp oppgir 100 Watts effekt, men det sier som vanlig ikke så mye. Ut av det vi fikk hørt spiller den imidlertid høyt nok, og har et kraftig basstrykk. Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland


Minifakta:
Innebygget iPod/iPhone 4-dokking, i-enheten din blir altså skjult i anlegget - noe som er praktisk når du skal flytte den utendørs. Det er også en egen USB-inngang for avspilling og lading av iPad, eller andre mobiler og nettbrett. Boomboxen har også mikrofon- og gitar-inngang, og naturligvis muilghet for batteridrift, og her er det de klassiske, store gamle batteriene som brukes.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Er Boomboxen noe for deg? (Avsluttet)
Yes: Kjempekul(54%) 653
Grøss, nei. Harry(27%) 332
Bryr meg ikke(19%) 231
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


På toppen finner du også en egen CD-spiller (støtter MP3-filer/filer). Det er vel og bra, men personlig skulle vi heller ønske at den funksjonen hadde blitt byttet ut med AirPlay- eller Blutooth-mulighet for trådløs musikkstrømming.

Uansett: Boomboxen er på vei til Norge, og antas å få en pris på rundt 2.500 kroner.

SAMLESIDE: Alle IFA-nyhetene får du her!