Dinside-konkurranse med heftig gavekort

Send oss videosnutt, vinn 1.000 kroner på Komplett!

Vi vil se dingsene du elsker.

NOE DU ELSKER: Er du skikkelig glad i Mac-en din? Film en snutt hvor du forteller hvorfor, og vinn gavekort! Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
NOE DU ELSKER: Er du skikkelig glad i Mac-en din? Film en snutt hvor du forteller hvorfor, og vinn gavekort! Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dinside har siden starten handlet om testing. Alt fra mobiler, datamaskiner, fyrstikker, mobilabonnementer og klær må hver uke bevise at de fortjener pengene dine.

Samtidig får vi bare testet en brøkdel av det som finnes i norske butikkhyller. Og det vi liker er ikke alltid det samme som det du liker.

Nå vil vi derfor se dingsene du elsker, og høre hvorfor, i Dinside nye konkurranse.

Slik deltar du

Denne konkurransen må besvares med video. Da blir kanskje terskelen for å bidra noe høyere, men vi har skaffet en ekstra fin premie, og vil gjøre det så teknisk enkelt som mulig:

  1. Du velger én dings du eier og elsker. Det kan være alt fra små Blutooth-høyttalere til digre TV-er, eller helt andre ting, som bilen din eller en smart greie du har på kjøkkenet. Så lenge det kan kjøpes for penger, er det innafor.
  2. Du filmer en snutt av deg selv og dingsen. Fortell hvem du er, hva du elsker og hvorfor. Hold snutten rundt ett minutt lang, og film gjerne med mobilen din, web-kameraet på PC-en din eller hva som helst – men hold filmen horisontal!
  3. Du sender snutten til Dinside. Send den gjerne som en lenke til en fil på for eksempel Dropbox eller Google Disk, eller på e-post om fila er liten nok, som en melding til Facebook-siden vår, som en lenke til en Youtube-video eller hva som helst. Så lenge vi får muligheten til å laste den ned i grei kvalitet, er alt lov. Men husk at du uansett må sende oss en e-post med kontaktinformasjon.

Dette vinner du

Når konkurranseperioden er over, går vi gjennom alle bidragene og syr sammen en Youtube-video om alt Dinside-leserne elsker.

SUKSESS SIST: Da Dinside arrangerte Youtube-konkurranse i november, fikk vi over 600 bidrag, og alle vinnerne fikk tilsendt dingser fra testarkivet i posten. Denne gangen er det et Komplett-gavekort på 1.000 kroner det konkurreres om. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SUKSESS SIST: Da Dinside arrangerte Youtube-konkurranse i november, fikk vi over 600 bidrag, og alle vinnerne fikk tilsendt dingser fra testarkivet i posten. Denne gangen er det et Komplett-gavekort på 1.000 kroner det konkurreres om. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Ved å delta i konkurransen gir du oss dermed lov til å bruke videoen din til dette, og vi håper deltakerne også har huska å abonnere på Youtube-kanalen vår.

Dinside vil deretter kåre en vinner, som stikker av med et gavekort på 1.000 kroner hos Komplett.no. Med alt fra balsam til RAM-brikker på lager, bør de fleste finne noe de liker.

Komplett har svart ja til å stå for gavekortet, men har selvfølgelig ingen annen innvirkning på denne redaksjonelle konkurransen.

Vi gleder oss til å se hva det norske folk har å fortelle, og har du spørsmål er det bare å sende oss en e-post eller spørre nedenfor!

Lurer du forresten på hva Dinside holder på med på Youtube? Her får du noen smakebiter:

Se hvorfor du også bør abonnere på Dinsides Youtube-kanal! Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!