<center>EL71 (se lenke i artikkelen til bilder av de andre telefonene)</center>
EL71 (se lenke i artikkelen til bilder av de andre telefonene)
Vis mer

Seks nye mobiler fra BenQ-Siemens

CeBIT 2006: Det ferske mobilselmerket lanserer hele seks nye modeller. Her ser du bilder og får detaljene!

Med fokus på design, multimedia og OLED-teknologi, lanserte altså BenQ-Siemens nye modeller dagen før åpningen av CeBIT 2006.

Her finner du store bilder av alle telefonene

Flaggskipet er modellen EL71, en ultratynn skyvemodell (1,6 cm tynn) med deksler i magnesium og aluminium, for å gi en luksusfølelse. Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler, kameraet har 1 megapiksels oppløsning, den har innebygd MP3-spiller, men mest oppsiktsvekkende er kanskje at den enkelt kan kobles til stereoen ved hjelp av phonoplugger. Telefonen støtter minnekort av typen microSD.

P51 virker også interessant, det er en smartphone basert på Windows Mobile 5.0. og er utstyrt med tastatur. Denne telefonen kan skilte med profesjonelle funksjoner, som ogstå kan styres via den 2,8 tommers store trykkfølsomme skjermen. Den støtter kommunikasjon via Bluetooth, USB og WLAN, og har også innebygd GPS. Kart er tilleggsutstyr. Det innebygde kameraet er på 1,3 megapiksler, og telefonen kan bruke SD-kort som lagringsmedium.

E61 har også fokus på multimedia, med musikknapper på toppen - som er praktisk når telefonen ligger i lommen. Den støtter MP3 og en rekke andre formater, har innebygd equalizer, og batterilevetiden er oppgitt til 10 timer med kontinuerlig avspilling før telefonen må lades. Overføring av musikk skal være enkel ved hjelp av USB-kabel, og for øvrig følger det med stereo hodetelefoner og 512 MB minnekort. Skjermen er for øvrig 1,8 tommer stor.

C81 har et klassisk design, men er også en telefon med fokus på underholdning (spill) og multimedia. Det følger også med et navigasjonsprogram med denne telefonen, i tillegg til et 128 MB minnekort (microSD), og i tillegg til å støtte en rekke musikkformater, kan den også ta opp video og ta bilder med kameraet som har 1,3 megapiksels bildebrikke. Telefonen leveres med trådløse øretelefoner som kommuniserer med telefonen via Bluetooth.

CL71 er også en tynn skyvetelefon (knappe 1,8 cm tynn), og har allerede vunnet en designpris, skal vi tro selskapet. Fokus er nok en gang på multimedia, med radio, musikk- og videoavspilling. Kameraet har 1,3 megapiksels bildebrikke, og du kan zoome 3x digitalt. Det kan ta både stillbilder og videosnutter på opptil 10 minutter. Telefonen har innebygd 24 MB minne, som kan bygges ut ved hjelp av microSD-kort (inntil 1 GB pr i dag).

CF61 er sistemann ut i dette selskapet, og dette er en klapptelefon med med utskiftbare deksler, 1,3 megapiksels kamera, Bluetooth-støtte, og mange av de samme multimedie-egenskapene. Også denne bruker microSD-kort for lagring av musikk (og bilder).

Samtlige telefoner ventes på markedet i andre kvartal, prisene er fortsatt ikke fastsatt i følge BenQ Mobile.

Her finner du store bilder av alle telefonene

Flere CeBIT-saker